NAPRAVILI SNIMAK DA JE MALA DANKA ILIĆ KOD NJIH! Pojavili se novi detalji hapšenja u BIH - pominje se i OTKUP!

Autor:

Hronika

28.03.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama dvojica su strani državljani, a jedan je državljanin BiH.

NAPRAVILI SNIMAK DA JE MALA DANKA ILIĆ KOD NJIH! Pojavili se novi detalji hapšenja u BIH - pominje se i OTKUP!

Foto: facebook, mup

Pripadnici FUP-a su lišili slobode tri osobe po aktu Interpola Beograd, za koje se sumnja da su putem TikToka objavili da su povezani s nestankom devojčice Danke Ilić (2) u Srbiji. Tehnika MUP Srbije indentifikovala je osobe iz BiH koje su na TikToku napravili snimak kao da je nestala devojiča Danka Ilić kod njih.

Uhapšeni su na području opštine Hadžići, a jedan od uhapšenih se zove Basar i on je bh. državljanin. Akcija još traje.

Izvor blizak istrazi otkriva da su osumnjičeni privedeni nakon što su na TikToku objavili da devojčicu drže u podrumu, te da traže otkup za njeno puštanje.


Uhapšene osobe su se sumnjiče da su putem popularne društvene mreže TikTok objavili snimak koji je prikazivao nestanak devojčice Danke Ilić kao da se desio kod njih. Ova neobična i uznemirujuća objava je privukla pažnju javnosti i izazvala reakciju nadležnih organa.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) je nestala u Banjskom polju kod Bora u utorak. Od tada za njom traje potraga, a u Srbiji je prvi put bio aktiviran amber alert, što je pokrenulo intenzivnu potragu i apelovanje na građane da podele svaku informaciju koja bi mogla pomoći u pronalaženju nestale devojčice. Ova situacija je izazvala veliku zabrinutost i angažovanje svih nadležnih službi.

Kuća je u ruiniramom i izuzetno lošem stanju, puna starih stvari i otpada, kao da je niko nije posećivao godinama. Smeće je bilo razbacano na sve strane, dajući utisak zapuštenosti i nemara.

Dvorište kuće je puno smeća, bager se nalazi u dvorištu čija je većinska površina prokopana. U dvorištu se nalazi veliki broj pripadnika policije.

Kako saznaje Republika sa lica mesta, teren oko kuće je izuzetno neprohodan, što dovodi u pitanje činjenicu da se devojčica izgubila sama.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading