"STO POSTO JE OTETA! MAJKA I BAKA PREPLAKALE! Komšija koji od prvog dana traži Danku Ilić: Sigurno je da dete nije moglo nestati bez traga!

Autor:

Hronika

28.03.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta i dalje su prisutni i meštani, pružajući podršku i sarađujući sa policijom u naporima da se pronađe nestala devojčica.

"STO POSTO JE OTETA! MAJKA I BAKA PREPLAKALE! Komšija koji od prvog dana traži Danku Ilić: Sigurno je da dete nije moglo nestati bez traga!

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr.TANJUG/ printscreen, Drustvene mreze

Više od 48 sati prošlo je od nestanka male Danke Ilić, a teren oko kuće i dvorišta u kom je nestala i dalje je pod nadzorom policije koja intenzivno radi na ovom slučaju. Roditelji devojčice su trenutno na saslušanju u Policijskoj upravi Bor, dok se čisti teren kako bi bio pripremljen za dalje istrage.

Na licu mesta i dalje su prisutni i meštani, pružajući podršku i sarađujući sa policijom u naporima da se pronađe nestala devojčica. Novinar je razgovarao je sa Lukom Nikolićem, jednim od meštana koji je izneo svoje utiske o događaju.

Luka Nikolić opisao je kako je izgledao dan kada je Danka nestala: "Došao sam iz škole oko 2 sata, a zatim su stigle dve, tri policijske patrole. Rekli su nam da je nestalo dete, a nakon toga su stizale i druge patrole. Helikopteri su nadletali područje, a psi tragači su bili angažovani. Prisutni su bili i baba, mama, deda i brat devojčice. Nisu često boravili ovde, došli su u vikendicu sada. U početku smo mislili da se devojčica izgubila ili možda pala, ali ništa od toga. Ali, sigurno je da dete nije moglo nestati bez traga."

Nikolić je izrazio svoje uverenje da je Danka oteta, rekavši: "Sto posto je oteta."

Očaj meštana i porodice raste kako vreme prolazi, dok policija nastavlja intenzivnu potragu za nestalom devojčicom. Građani su pozvani da pruže sve moguće informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog slučaja. Novi detalji će biti objavljeni kako se situacija bude razvijala.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading