JOŠ BAGERA SE UPUTILO KA BANJSKOM POLJU! Pojačava se potraga za malom Dankom, PREKOPAVA SE SVAKI DEO DVORIŠTA!(FOTO)

Autor:

Hronika

28.03.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teren je izuzetno teško prohodan, što dovodi u pitanje činjencu da se devojčica sama izgubila.

JOŠ BAGERA SE UPUTILO KA BANJSKOM POLJU! Pojačava se potraga za malom Dankom, PREKOPAVA SE SVAKI DEO DVORIŠTA!(FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook

U Banjskom polju kod Bora je u utorak nestala devojčica Danka Ilić (2), potraga za njoj traje više od 48 sati.

U dvorištu kuće iz koje je nestala se nalaze bageri koji raščišćavaju teren. Više od pola dvorišta je prokopano, a u kući i oko nje se nalazi veliki broj pripadnika policije.

Ekipa Republike sa lica mesta saznaje da su se još dva bagera zaputila ka Banjskom polju kako bi pomogli u raščišćavanju terena. 

Teren je izuzetno teško prohodan, što dovodi u pitanje činjencu da se devojčica sama izgubila.

Kuća iz koje je nestala mala Danka je u ruiniramom i izuzetno lošem stanju, puna starih stvari i otpada, kao da je niko nije posećivao godinama. Smeće je razbacano na sve strane, dajući utisak zapuštenosti i nemara.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak nešto pre 2 sata u mestu Banjsko polje kod Bora. Prema najnovijim informacijama, trenutno su u kući gde je nestala Danka bageri koji raščišćavaju teren. Policija je, prema novim informacijama, odlučila i da pregleda sve šahtove.

Bager će raščistiti teren oko napuštene kuće koja pripada majci Dankine majke, a u kojoj je veliki broj starih stvari i nameštaja, kao i otpada.

Nastavak potrage za devojčicom će se odvijati operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se ne nalazi unutar 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka, izveštava reporter Tanjuga. Policija će ispitati ljude koji su bili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su možda propušteni tokom dosadašnje istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading