EVO ZAŠTO MAJKA DANKE ILIĆ NIJE ČULA NJEN PLAČ! Psiholog otkriva: Detetu je mogao neko da priđe i samo je odvede!

Autor:

Hronika

28.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Anđelić, dečji psiholog, otkrila je na koji način majka malene Danke nije mogla da čuje plač svoje ćerkice.

EVO ZAŠTO MAJKA DANKE ILIĆ NIJE ČULA NJEN PLAČ! Psiholog otkriva: Detetu je mogao neko da priđe i samo je odvede!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Snežana Anđelić, dečji psiholog o tome što majka nije čula plakanje nestale Danke Ilić.

Terenska pretraga za nestalom Dankom Ilić (2) je obustavljena, a policijske snage su tokom celog dana i preko cele noći tražili dete. Obilazili su svaki ćošak naselja, međutim, od nestale devojčice ni traga, ni glasa. Mnogima se sada javlja sumnja da je mala Danka oteta, a posebno ih plaši činjenica da se, prema saopštenju MUP-a, devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Snežana Anđelić, dečji psiholog, otkrila je na koji način majka malene Danke nije mogla da čuje plač svoje ćerkice.

- Detetu u sekundi može nešto privući pažnju, a to posebno znači za malo dete. Dovoljno je da vidi nešto šareno, neku igračku i da ode. To su stvarno sekunde u kojima može dete da nestane. Zato što ta deca neće to nikako pokazati, neće vas povući za ruku jer još uvek to ne znaju, nemaju životna iskustva, ne znaju ništa. Mama, jel smem da idem tamo? To će uraditi neko starije dete koje ste vi već tu negde vaspitali. Ovako malo dete ono bukvalno vidi šarenu loptu i otišlo je. Što znači da je dovoljan trenutak roditeljske nepažnje da to dete nestane. E sad, ne može ono da nestane kilometrima daleko - rekla je Anđelić.

Kako je navela, kratak je vremenski period za koji je Danka mogla daleko da odluta.

- Znači, majka već u sledećem trenutku, posebno u ovoj okolini, brže može da uoči to dete na nekoj distanci nego što to možete u nekom tržnom centru kad se dogodi. Jako je kratak taj vremenski interval da to dete baš tako samo odluta negde, a da se ne čuje plače. Dakle, tom detetu je neko mogao da priđe, da mu da nešto zanimljivo i da ga povede. Da ona to ne čuje, ne vidi, zato što će dete u takvim trenucima poći. Pa će posle plakati kad vidi da mame nema - ističe Anđelić.

Podsetimo, danas je treći dan potrage za malom Dankom, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko polje kod Bora. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Devojčica je smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 cm, saopštio je MUP.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kole

29.03.2024 22:24

Ova bre potpuno prolupala. Dzaba ti skole kada nemas prakse. Ti o deci a samo slike dece "mozda" videla. Sut bona neblamiraj se strucno.