RADOVAN SEO PORED UPUCANE ŽENE DA BI OBJAVIO SLIKU NA FEJSU! Onda odlučio da se obesi - komšije progovorile: Svađali su se zbog OVOGA! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.03.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se dogodio sinoć u porodičnoj kući nedaleko od Sombora.

RADOVAN SEO PORED UPUCANE ŽENE DA BI OBJAVIO SLIKU NA FEJSU! Onda odlučio da se obesi - komšije progovorile: Svađali su se zbog OVOGA! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Radovan Dimitrov (46) iz okoline Sombora je užasnim činom šokirao meštane Stapara kod Sombora. On je pucao u svoju bivšu suprugu Ivanu Harangoza (39), majku troje dece, i to direktno u glavu iz vatrenog oružja. Nakon toga, prema saznanjima Kurira, izvršio je samoubistvo vešanjem u porodičnom domu.

Zločin se dogodio sinoć u porodičnoj kući nedaleko od Sombora. Radovan i Ivana su dugi niz godina proveli zajedno, imajući troje dece. Međutim, njihov odnos bio je ispunjen konfliktima i nesuglasicama, prema svedočenju meštana. Iako su se razveli pre nekoliko godina, često su se mirili, a zatim ponovno živeli zajedno, stvarajući konfuznu situaciju oko njihovog odnosa.

Prema rečima komšija, sinoć je došlo do novog sukoba, navodno zbog neplaćenih računa. Radovan je, navodno, pretio Ivani vatrenim oružjem, a situacija je eskalirala do tačke u kojoj je Radovan izvršio stravičan čin pucajući u Ivanu, a zatim se obesio.

Foto: Društvene mreže

Radivan Dimitrov koji je upucao suprugu

Zapanjujuće ponašanje ubice nakon zločina

Komšije su izrazile zgražavanje nad postupcima Radovana nakon izvršenog zločina. Navodi se da je dok su ljudi lajkovali njegovu objavljenu fotografiju na Fejsbuku, misleći da se pomirio sa suprugom, on je izvršio ove strašne činove.

Troje dece koje su ostale bez roditelja sada se suočava s bolnim posledicama ovog tragičnog događaja.

Istraga je u toku kako bi se utvrdili svi detalji ovog užasnog ubistva i samoubistva.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading