ŽENI PUCAO U GLAVU, PA SE OBESIO! Ovo su Radovan i Ivana iz Sombora čija su tela pronađena rano jutros: Iza sebe ostavili TROJE DECE! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.03.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se desio nakon žestoke svađe bivših supružnika, ali motivi ove tragične situacije još uvek nisu potpuno razjašnjeni.

ŽENI PUCAO U GLAVU, PA SE OBESIO! Ovo su Radovan i Ivana iz Sombora čija su tela pronađena rano jutros: Iza sebe ostavili TROJE DECE! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

U okolini Sombora, sinoć se dogodila porodična tragedija koja je potresla lokalnu zajednicu. Radovan Dimitrov (46) osumnjičen je za ubistvo svoje bivše supruge Ivane Harangoze (39) nakon svađe u njihovoj porodičnoj kući.

Sukob bivših partnera

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se desio nakon žestoke svađe bivših supružnika, ali motivi ove tragične situacije još uvek nisu potpuno razjašnjeni. Radovan i Ivana imaju troje dece zajedno, a njihov sukob je kulminirao fatalnim ishodom.

Jezivi detalji

Nakon što je Radovan pucao u Ivanu, navodno je ostao pored nje pre nego što je odlučio da presudi sebi tako što se obesio u kući. Ovaj jezivi zločin ostavio je porodicu i lokalnu zajednicu u šoku, a istraga je u toku kako bi se utvrdili svi detalji ovog tragičnog događaja.

Reakcija lokalne zajednice

Ova porodična tragedija izazvala je veliku zabrinutost među stanovnicima okoline Sombora, te su mnogi izrazili šok i tugu zbog ovog događaja. Nadležni organi preduzimaju sve mere kako bi se utvrdile okolnosti ovog slučaja i pružila podrška porodici žrtava.

Zaključak istrage

Detalji ovog tragičnog događaja još uvek ostaju nejasni, a istraga će biti ključna u utvrđivanju motiva i okolnosti koje su dovele do ove porodične tragedije. Ova tužna vest ostavlja dubok trag u lokalnoj zajednici i podseća nas na važnost rešavanja porodičnih sukoba na miran i konstruktivan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading