OVO SU ŽENE ČIJI SU MUŽEVI BILI NA METI OZLOGLAŠENIH "VRAČARACA"! Odlukom suda MOMENTALNO udaljene od sudnice! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

26.03.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na početku suđenja sudija je donela odluku da pre čitanja optužnice otpusti oštećene koji su svedoci u ovom postupku.

OVO SU ŽENE ČIJI SU MUŽEVI BILI NA METI OZLOGLAŠENIH "VRAČARACA"! Odlukom suda MOMENTALNO udaljene od sudnice! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

Suđenje zloglasnoj organizovanoj kriminalnoj grupi "Vračarci" nastavlja se pred Specijalnim sudom u Beogradu za teške kriminalne delatnosti. 

Na početku suđenja sudija je donela odluku da pre čitanja optužnice otpusti oštećene koji su svedoci u ovom postupku.

Tako da je kazala da sudnicu napuste žene onih na koje je optužena pucala, odnosno spremala i umalo realizova njihove likvidacije. Prvi je izašao Milorad Vukićević čijeg sina je ubio klan Veljka Belivuka, a Vračarci su to prethodno planirali da urade. Zatim je policija pod strogim pravilima u pritvor vratila Samira Divljanovića koji se ranije prezivao Tutić, dilera droge iz Novog Pazara.

Nakon Samirovog sprovodjenja izašle su i žene drugih kriminalaca koje su hteli da smaknu Vračarci. Žene će naknadno biti pozvane da svedoče u ovom postupku. 

Podsetimo, danas bi trebalo da počne suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi "Vračarci" u Specijalnom sudu u Beogradu. Vođa ove grupe je odbegli Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara. Optuženi bi trebalo da iznesu svoju odbranu pred krivično vanpretresnim većem Specijalnog suda.

Grupa se tereti za ubistva Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića i Aleksandra Šarca, kao i pokušaje ubistava Lazara Vukićevića, Samira Divljanovića, Miloša Nilovića, Andrije Zarića i Arsenija Stefanovića. Ove teške optužbe dodatno naglašavaju ozbiljnost situacije koja će biti razmatrana na suđenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading