KAMENOM RAZBIO PROZOR NA KOMBIJU PA GA NAČISTO ISPRAZNIO! Teška krađa na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

21.03.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kombiju su se nalazili kuhinjski dodaci velike vrednosti.

KAMENOM RAZBIO PROZOR NA KOMBIJU PA GA NAČISTO ISPRAZNIO! Teška krađa na Novom Beogradu!

Foto: Shutterstock

Danas je u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, saslušan P.M. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je juče u Novom Beogradu, izvršio krivično delo "teška krađa", saopšteno je iz ovog Tužilaštva.

On je kamenom razbio prozor kombija koji je bio parkiran u blizini Kineskog tržnog centra, te je iz unutrašnjosti vozila ukrao više zatvorenih kartonskih kutija u kojima su se nalazili kuhinjski dodaci čija vrednost prelazi 14.000 RSD.

- Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana - navodi se u Tužilaštvu.

Podsećamo da su krajem prošlog meseca  uhapšeni A.R. (25), A.S. (55), L.V. (28) državljani Republike Srbije kao i tri državljanina Jermenije, V.A. (38) H.K. (38) i A.B. (40) koji su izvršili više teških krađa a teritoriji Beograda.

Oni se sumnjiče da su kao saizvršioci na teritoriji prestonice posebnim alatom otvarali brave na vratima stanova te su iz istih oduzimali nakit i novac.

Treći osnovni sud u Beogradu je na tada na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za sva lica za koja su po Zakoniku o krivičnom postupku postojali razlozi za određivanje pritvora isti i odredio te je pritvor u trajanju od 30 dana odredio u odnosu na osumnjičene jermenske državljane, kao i u odnosu na osumnjičenog A.S., dok je u odnosu na A.R. doneto rešenje kojim mu se zabranjuje napuštanja stana uz elektronski nadzor, a u odnosu na V.L. je doneto rešenje kojim mu se zabranjuje napuštanja boravišta.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading