OPOZICIJA OPET UNOSI POMETNJU! Blokovi 21 i 22 nisu i neće ostati bez pešačkog prelaza!

Autor:

Vesti

20.03.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi koji žive i prolaze ovim delom grada bi trebalo da znaju da su sigurni, bezbedni i da je ovo još jedan šupalj pokušaj koalicije "Nasiljem protiv Srbije" da ovakvim iznošenjem neistina pokušavaju da unesu strah, nemir i nesigurnost kod građana Beograda

OPOZICIJA OPET UNOSI POMETNJU! Blokovi 21 i 22 nisu i neće ostati bez pešačkog prelaza!

Foto: Google Maps

Stanari Blokova 21 i 22 sa Novog Beograda su svojevremeno bili zaplašeni, kada je opozicija putem svojih medijskih glasila pokrenula kampanju zastrašivanja putem senzacionalističkih naslova poput: "Uklonjeni su pešački prelazi, ugrožena je bezbednost dece"

Ove neproverene tvrdnje su unele pometnju, a Informer podstakle da istraži da li je zaista tako i da li meštani ovog kraja imaju potrebe da se osećaju ugroženo? 

Jedan od komšija nam je pokazao kako ne samo da nisu uklonjeni pešački prelazi u Bulevaru Zorana Đinđića već je ceo ovaj deo uređen sa ciljem još veće bezbednosti svih onih koji ovde žive.

- Pešaki prelaz je veoma važan za građane ovog dela Novog Beograda, jer vodi do dva vrtića, škole, prodavnica i Pošte." Iz inicijative "Ne davimo Beograd" su širenjem ovakvih dezinformacija uneli nemir kod svih koji ovde žive, ali prelazi ne samo da nisu sklonjeni već je Bulevar i proširen na tri trake, a takođe su dobili i semafor kod pešačkog prelaza, tako da je bezbednost višestruko povećana. Posebno je važno što je na ovaj način povećana sigurnost najmlađih sugrađana i omogućeno je bezbedno cirkulisanje između dva bloka. U Bloku 22 je takođe postavljen novi pešački prelaz zajedno sa semaforom, kao i novi parking.

Kako je sagovornik Informera istakao, kao nekome ko živi u ovom kraju njemu mnogo znači što može na bezbedan način i bez problema da pređe prošireni Bulevar Zorana Đinđića, kako on tako i njegova porodica i da je veoma zadovoljan ovim novostima i promenama koje obuhvataju ova dva bloka na Novom Beogradu. 

Svi koji žive i prolaze ovim delom grada bi trebalo da znaju da su sigurni, bezbedni i da je ovo još jedan šupalj pokušaj koalicije "Nasiljem protiv Srbije" da ovakvim iznošenjem neistina pokušavaju da unesu strah, nemir i nesigurnost kod građana Beograda, ali da im to neće poći za rukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading