SRBIN IZRUČEN CRNOJ GORI! Vladimir sa ekipom kopao tunel do Višeg suda u Podgorici!

Autor:

Hronika

20.03.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga koja je otvorena nakon otkrića tunela koji vodi do zgrade preko puta suda, otkrila je da su "kopači" odneli izvesnu količinu droge, oružja i telefon Tamare Zvicer.

SRBIN IZRUČEN CRNOJ GORI! Vladimir sa ekipom kopao tunel do Višeg suda u Podgorici!

Foto: printscreen, Rade Koprivica/Vlada Crne GoreRade Koprivica/Vlada Crne Gore

Vladimir Erić

Srpski državljanin Vladimir Erić, osumnjičen za kopanje tunela do stambene zgrade do depoa Višeg suda u Podgorici, danas je izručen Crnoj Gori iz Švedske. Specijalci sa maskama preko lica su sproveli Erića na saslušanje u Osnovno držano tužilaštvo u Podgorici koje vodi istragu.

Hapšenje i izručenje

Erić je uhapšen na aerodromu u Stokholmu prošle godine dok je nameravao da se ukrca na let za Beograd. Danas je stigao u pratnji policije u Podgoricu nešto posle 15 sati, uz jake mere obezbeđenja, i odmah je sproveden na saslušanje.

Istraga i otkrića

Istraga koja je otvorena nakon otkrića tunela koji vodi do zgrade preko puta suda, otkrila je da su "kopači" odneli izvesnu količinu droge, oružja i telefon Tamare Zvicer, supruge vođe kavačkog klana Radoja Zvicera. Takođe, odnet je i pištolj koji je bio dokaz u predmetu protiv optuženih za planiranje ubistva vođa kriminalne grupe iz Beograda, Veljka Belivuka i Marka Miljkovica u januaru 2021. godine.

Identitet osumnjičenog

Erić, navodno automehaničar iz Loznice koji u svom vlasništvu ima auto-servis, jedan je od osumnjičenih "kopača" tunela. Nalogodavac, finansijer i motiv za kopanje tunela još uvek nisu zvanično otkriveni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading