HITNA EVAKUACIJA ZGRADE VRHOVNOG SUDA: Dojava o bombi uzrokovala paniku!

Autor:

Svet

11.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dojava o bombi pristigla je elektronskom poštom.

HITNA EVAKUACIJA ZGRADE VRHOVNOG SUDA: Dojava o bombi uzrokovala paniku!

Foto: Google maps

Jutros je došlo do dramatičnog događaja u zgradi u kojoj se nalaze Vrhovni, Apelacioni i Viši sud. Razlog za evakuaciju bila je dojava o postavljenoj bombi, koja je stigla putem mejla. Ovaj incident izazvao je značajnu uznemirenost među zaposlenima i strankama koje su se u tom trenutku nalazile u zgradi.

Dojava o bombi putem mejla

Dojava o bombi, koja je pristigla elektronskom poštom, izazvala je hitnu reakciju nadležnih organa i obezbeđenja. Svi prisutni su odmah evakuisani kako bi se obezbedila njihova sigurnost i bezbednost.

Reakcija policije na dojavu o bombi

Nakon evakuacije, službenici policije su odmah stigli na lice mesta i preduzeli mere kako bi proverili verodostojnost dojave o bombi. Pregled prostorija je u toku, a celokupna situacija zahteva pažljivu i detaljnu istragu.

Podsetimo,

01.03.2024. je na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu primljena dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u dva aviona, međutim, nakon detaljne bezbednosne provere, utvrđeno je da je dojava bila lažna, saznaje Tanjug.

Dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u avionima stigla je oko 14.10 časova. Avioni su odmah podvrgnuti detaljnom pregledu, a proces bezbednosne provere završen je u 16.50 časova.

Ova lažna dojava izazvala je privremeno zastoje i otkazivanja letova dok su se sprovodile bezbednosne procedure.

Aerodromske vlasti su potvrdile da su preduzete sve neophodne mere kako bi se osigurala sigurnost putnika i osoblja, te da su avioni nakon provere proglašeni bezbednim za let.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading