POKUŠAJ UBISTVA U PODGORICI: Napadnut policajac dok je vodio kriminalca do ćelije

Autor:

Svet

02.03.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni policijski službenik je zadržan na odeljenju neurohirurgije Kliničkog centra Crne Gore radi daljeg posmatranja

POKUŠAJ UBISTVA U PODGORICI: Napadnut policajac dok je vodio kriminalca do ćelije

Foto: Tanjug/UPRAVA ZA IZVRŠENJE KRIVIČNIH SANKCIJA

Policajca Odeljenja bezbednosti Podgorica teško je povredio uhapšenik kojeg je sprovodio do pritvorskih prostorija.

Muškarca Z. V, koji je priveden zbog osnovane sumnje da je izvršio tešku krađu, tužilac tereti za teško ubistvo u pokušaju policijskog službenika.

U saopštenju se navodi da je Z. V. sinoć oko 20.45 sati u prostorijama za zadržavanje Odeljenja bezbednosti Podgorica fizički napao policijskog službenika M. R. i naneo mu teške telesne povrede, odnosno naprsnuće lobanje.

Ističe se da je Z. V. savladan uz upotrebu sredstava prinude i smešten u prostoriju za zadržavanje.

Povređeni policijski službenik je zadržan na odeljenju neurohirurgije Kliničkog centra Crne Gore radi daljeg posmatranja, navodi se u saopštenju.

U međuvremenu, u zetskom naselju Mahala juče se dogodio dramatičan događaj kada je jedna osoba pokušala da se zapali u svojoj kući.

Prema informacijama Službe zaštite i spasavanja, pokušaj samozapaljenja desio se oko 18.30 sati, a brza reakcija vatrogasaca sprečila je tragediju.

Vatrogasci su reagovali munjevitom brzinom nakon što su dobili poziv za pomoć. Njihova efikasna intervencija je bila ključna u sprečavanju daljih posledica po povređenu osobu, ali i po okolinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading