ZAVRŠENA DRAMATIČNA POTRAGA ZA NESTALOM ŽENOM IZ NIŠA! Irena pije terapiju za mentalno oboljenje, nestanak prijavila komšinica!

Autor:

Hronika

20.03.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestala Irena Kajtazi pronađena živa u Nišu.

ZAVRŠENA DRAMATIČNA POTRAGA ZA NESTALOM ŽENOM IZ NIŠA! Irena pije terapiju za mentalno oboljenje, nestanak prijavila komšinica!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Nakon višednevnog traganja, 41-godišnja Irena Kajtazi, koja je nestala u subotu u naselju Pantelej u Nišu, konačno je pronađena. Njena tetka je potvrdila vest za Telegraf.rs i istakla da je Irena dobro.

Poslednji put viđena u subotu

Irena Kajtazi poslednji put je viđena u subotu, a njen nestanak prijavila je komšinica. 


Prema rečima tetke, Irena pije terapiju za mentalno oboljenje, što je dodatno otežalo situaciju. S obzirom na ove okolnosti, vest o njenom pronalasku izazvala je posebno veliko olakšanje među njenim najbližima.

Budući koraci

Irena je trenutno smeštena u prihvatilištu, gde će dobiti neophodnu negu i podršku. Očekuje se da će nakon svega proći kroz proces oporavka i ponovnog uspostavljanja stabilnosti.

Podsetimo, Ana María Knežević Henao još uvek nije pronađena. Zajednička istraga španske nacionalne policije i FBI-ja o slučaju nestale žene, koja je, prema indicijama, oteta iz svog stana u Madridu noći 2. februara, otkrila je tragove kriminalne aktivnosti. Zbog toga je slučaj prebačen na sud za nasilje nad ženama.

Njen suprug David, od kojeg je pokušavala da se razvede i koji je takođe njen partner u tehnološkoj firmi u Floridi, odbio je da prođe poligrafski test ili detektor laži koji mu je ponudila američka federalna agencija, tvrde izvori upoznati sa istragom, za CASO ABIERTO, kanal za istraživanje i događaje španskog medijskog konglomerata Prensa Ibérica.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading