"BEZBROJ PUTA JE DAVAO ODGOVORE PRED POLICIJOM I TUŽILAŠTVOM" Advokat Jokić o Marjanoviću! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.03.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglasili su da je Zoran spreman da sarađuje i da se ne brani ćutanjem, ali da je odbrana donela odluku da se ne odgovara na nova pitanja, s obzirom na to da je do sada već dao odgovore na čak 250 pitanja.

"BEZBROJ PUTA JE DAVAO ODGOVORE PRED POLICIJOM I TUŽILAŠTVOM" Advokat Jokić o Marjanoviću! (VIDEO)

Foto: Adelarda Popović

Stefan Jokić

 

Advokati su uporno negodovali zbog načina na koji je sudija Ivana Ramić postavljala pitanja Zoranu Marjanoviću tokom suđenja. Naglasili su da je Zoran spreman da sarađuje i da se ne brani ćutanjem, ali da je odbrana donela odluku da se ne odgovara na nova pitanja, s obzirom na to da je do sada već dao odgovore na čak 250 pitanja.

- U današnjem novom glavnom pretresu u slučaju Zorana Marjanovića, on je obavio razgovor sa predsednikom veća. On je tada detaljno odgovorio na preko 250 pitanja i detaljno obrazložio šta se sve dešavalo, na dalja pitanja nije hteo da odgovara. On je bezbroj puta davao otpor kako i pred policijom i pred tužilaštvom, prolazio razne poligrafe, on je doneo odluku da ostane pri tome i da ne odgovara više ni na kakva pitanja - naveo je advokat Zorana Marjanovića Stefan Jokić.

Zoran Marjanović pozdravlja novinare i izražava ironično oduševljenje 

Prilikom dolaska u sudnicu, Zoran Marjanović je novinarima poželeo dobro jutro uz pitanje kako su, dok je fotoreporterima imao i šta da poruči:

- Sad treba da me jos slikaju, jer posle treba stručnjaci da me analiziraju. Kako sam se obukao, imam li novu tetovazu i koje lice sam pokazao. Ne znam koliko vise lica imam - rekao je Zoran Marjanović desetini fotoreportera koji su ga slikali i snimali dok je sedeo na klupi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dr

20.03.2024 19:33

Dace Bog da odlezis ti jedno 40- Godina pa ti nece sve ovo biti smesno.. Psihopata, dokazan pred kolegama vise puta..