ZORAN MARJANOVIĆ PONOVO PRED SUDOM: Ukinuta presuda kojom je osuđen za ubistvo supruge, predloženo ispitivanje njihove ćerke!

Autor:

Hronika

18.03.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović se priprema da detaljno iznese svoju odbranu tokom ponovljenog suđenja.

ZORAN MARJANOVIĆ PONOVO PRED SUDOM: Ukinuta presuda kojom je osuđen za ubistvo supruge, predloženo ispitivanje njihove ćerke!

Foto: Shutterstock, Nemanja Pancic

U Višem sudu u Beogradu, sutra počinje ponovljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović. Nakon pripremnog ročišta održanog 14. februara, Marjanović je kratko negirao krivicu, dok su njegovi branioci predložili nove dokaze, uključujući rekonstrukciju događaja i saslušanje svih ljudi koji su bili na nasipu tog kobnog 2. aprila. Takođe, predloženo je i ispitivanje njihove ćerke koja je bila s njima tog dana.

Razlozi za ponovljeno suđenje

Suđenje se ponavlja zbog ukidanja prvostepene presude od strane Apelacionog suda, kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo - 40 godina zatvora. Takođe, Apelacioni sud je 3.oktobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor.

Marjanovićeva odbrana

Marjanović se priprema da detaljno iznese svoju odbranu tokom ponovljenog suđenja. Od početka suđenja tvrdio je da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. Nakon hapšenja 15. septembra 2017. godine, branio se iz pritvora, koji mu je Apelacioni sud ukinuo nakon 10 meseci, od 12. juna 2018. godine. Pre hapšenja je više puta bio privođen, ali je zbog nedostatka dokaza bio puštan nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu.

Medijska pažnja i javni nastupi

Pre hapšenja, Marjanović je bio prisutan u medijima u vezi sa ovim slučajem, pa čak i učestvovao u jednom televizijskom rijaliti programu. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, kako zbog značaja ličnosti koja je bila žrtva, tako i zbog medijske pokrivenosti i javnih nastupa optuženog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading