BJELOGRLIĆ STIGAO U SUDNICU: Danas se nastavlja suđenje za prebijanje Gage Antonijevića! (FOTO+VIDEO)

Autor: M. B. - T. J.

Hronika

14.03.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu, reditelj Predrag Gaga Antonijević svedoči o brutalnom napadu koji je pretrpeo od strane glumca Dragana Bjelogrlića

BJELOGRLIĆ STIGAO U SUDNICU: Danas se nastavlja suđenje za prebijanje Gage Antonijevića! (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas se u Prvom osnovnom sudu u Beogradu nastavlja suđenje Draganu Bjelogrliću zbog nasilničkog ponašanja prema reditelju Predragu Gagi Antonijeviću!

Danas je zakazano gledanje snimaka.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu, reditelj Predrag Gaga Antonijević svedoči o brutalnom napadu koji je pretrpeo od strane glumca Dragana Bjelogrlića tokom Filmskih susreta u niškom hotelu "Ambasador" 23. avgusta 2021.

Početkom godine je Gaga Antonijević svedočio o ovom događaju.

- Optuženi i ja nismo bili u komunikaciji nekoliko godina pre incidenta u Nišu. Nismo imali ni verbalne ni fizičke sukobe sve dok nije proradila pesnica - ispričao je Antonijević pred sudom, navodeći da Bjelogrlića nije provocirao, kako je on izjavio u svojoj odbrani.

Antonijević je detaljno tada opisao događaj, tvrdeći da ga je Bjelogrlić fizički napao, iznoseći ozbiljne pretnje, psovao ga i čak mu pretio smrću. Svedok je naglasio da su njihovi odnosi bili uobičajeni sve do trenutka kada je prijavio Bjelogrlića zbog navodnog pokušaja davanja mita putem elektronske pošte.

Onda je nastavio da me vređa, da mi psuje majku i "Daru", i da mi preti da će da me ubije. Krenuo je prema čaši na stolu, ali sam uspeo da je sklonim, a onda sam se odupro nogom. Kolege koje su bile tu pokušale su da smire situaciju, da nas razdvoje, ali me je Bjelogrlić opet udario. Dohvatili smo se, pali smo na pod i gušali se - ispričao je pred sudom reditelj i odgovarajući na pitanja sudije dodao da na podu nije bilo udaraca.

Ovo svedočenje dolazi kao deo procesa u kome Bjelogrlića terete za napad na Antonijevića tokom ovog incidenta. Reditelj je tada hrabro izneo detalje o događaju pred sudom, ističući ozbiljnost pretnji i nasilja kojima je bio izložen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading