"DOK HODAM ZEMLJOM, BORIĆU SE DA SE UBICA MOJE ŽENE NAĐE I STANE TAMO GDE STOJIM JA"! Zoran Marjanović ponovo pred sudom! "ŽRTVENO SAM JAGNJE"!

Autor:

Hronika

18.03.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je ženica koja se nikada nije posvađala sa nekim, ne znam zašto je neko ovako zverski ubio, pričao je Zoran Marjanović.

"DOK HODAM ZEMLJOM, BORIĆU SE DA SE UBICA MOJE ŽENE NAĐE I STANE TAMO GDE STOJIM JA"! Zoran Marjanović ponovo pred sudom! "ŽRTVENO SAM JAGNJE"!

Foto: ST/N. PANČIĆ/ata images/printscreen

Jelana i Zoran Marjanović

U Višem sudu u Beogradu, sutra počinje ponovljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Nakon pripremnog ročišta održanog 14. februara, Marjanović je kratko negirao krivicu, dok su njegovi branioci predložili nove dokaze, uključujući rekonstrukciju događaja i saslušanje svih ljudi koji su bili na nasipu tog kobnog 2. aprila. Takođe, predloženo je i ispitivanje njihove ćerke koja je bila s njima tog dana.

Suđenje se ponavlja zbog ukidanja prvostepene presude od strane Apelacionog suda, kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo - 40 godina zatvora. Takođe, Apelacioni sud je 3.oktobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor.

Marjanović se priprema da detaljno iznese svoju odbranu tokom ponovljenog suđenja. Od početka suđenja tvrdio je da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. 

Tek 5. novembra 2019. detaljno je progovorio o tome da nije ubio svoju suprugu Jelenu.

Republika

Foto: Instagram.com

Zoran i Jelena Marjanović

 

- Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine, verujem u sud zaista, do sada nijedna šansa mi nije data. Od početka sam targetiran da budem žrtveno jagnje, postoje imena do kojih ćemo kasnije doći. Ne plašim se ničega. Dok budem hodao ovom zemljom, želim da se ubica moje supruge i saučesnici pronađu i da stanu ovde gde ja sada stojim. Muka mi je od svega, psihički sam rastrojen pa neke stvari preskačem - rekao je između ostalog na početku prvog suđenja Zoran Marjanović koji je do detalja ispričao da je kobnog dana sa suprugom i ćerkom otišao na trčanje posle čega se njoj izgubio svaki trag.

On je tada rekao da veruje da je Jelena Marjanović žrtva nekog psihopate.

- Kome je ona mogla nešto da skrivi da bude tako životinjski ubijena. Ona je ženica koja se nikada nije posvađala sa nekim, ne znam zašto je neko ovako zverski ubio. Upoznao sam svakakve ljude u pritvoru i moj zaključak je da je to mogao da uradi neki teški psihopata, ili neko ko je bio opsednut Jelenom - rekao je tada Zoran Marjanović.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading