SEVERINA PONOVO NA SUDU: Hrvatsku pevačicu tužila SUDIJA, evo koliko HILJADA EVRA traži na račun ODŠTETE!

Autor:

Zabava

18.03.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se i advokatica sudije Lasić, koja je otkrila da je raspravljanje tajno!

SEVERINA PONOVO NA SUDU: Hrvatsku pevačicu tužila SUDIJA, evo koliko HILJADA EVRA traži na račun ODŠTETE!

Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Severina Vučković (51) u ponedeljak ima zakazano četvrto ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu i to zbog tužbe koju je protiv nje podnela sudija Lucija Lasić. Ona je tuži zbog povrede prava ličnosti i traži nešto manje od 3.000 evra na ime odštete, a kako "24sata.hr" saznaje, ročište j odloženo.

- Doneta je odluka da je raspravljanje tajno, te nijedna strana ne sme davati informacije o suđenju - rekla im je advokatica sudije Lasić.

Republika

Foto: youtube.com/Dora | HRT, printscreen

Sudija je tužila Severinu zbog povrede ličnosti

Sudija Lucija Laszić tužila je Severinu u februaru 2020. zbog povrede prava ličnosti i tražila naknadu štete u iznosu malo manjem od 3.000 evra. Severina je, naime, u oktorbru 2019. na pres konferenciji povodom početka regionalne turneje "Magic Tour" izjavila sledeće:

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sastavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić.

Republika

Foto: ATA Images

Suđenje se odvija u tajnosti

Podsetimo, Lasić je bila u sudskom veću na Županijskom sudu u Splitu koje je tad odlučivalo o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dečak stanuje s ocem Milanom Popovićem, dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene nege i obrazovanja dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Шоне

18.03.2024 22:42

Obzirom kakve sudije (mushke i zhenske) postoje, zashto Seve nema pravo da kazhe svoj utisak sa sudjenja. Sudija bi trebao (la) da bude profesionalac i da se ne osvrcce na komentare. Za odredjene vrste uvreda postoji tuzhilastvo, koje bi trebalo da pokrene postupak. Radio sam u pravosudju nekoliko decenija i prvi put chujem da je sudija tuzhila stranku privatnom tuzhbom. Svashta.