ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD SA ČETIRI ADVOKATA: Ne znam koliko vise lica imam, STRUČNJACI ME ANALIZIRAJU!

Autor:

Hronika

19.03.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović je pred suđenje izustio samo par rečenica.

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD SA ČETIRI ADVOKATA:  Ne znam koliko vise lica imam, STRUČNJACI ME ANALIZIRAJU!

Foto: shutterstock

Zoran Marjanović, kom bi danas trebalo da počne ponovljeno suđenje zbog optužbi da je 2. aprila 2016. u naselju Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, u pratnji advokata stigao je u Viši sud u Beogradu. Marjanović bi danas pred sudom trebalo da iznese odbranu.

Prilikom dolaska u sudnicu,Zoran Marjanović je novinarima poželeo dobro jutro uz pitanje kako su, dok je fotoreporterima imao i šta da poruči:

- Sad treba da me jos slikaju,jer posle treba da me stručnjaci analiziraju. Kako sam se obukao, imam li novu tetovazu i koje lice sam pokazao. Ne znam koliko vise lica imam- rekao je Zoran desetini fotoreportera koji su ga slikali i snimali dok je sedeo na klupi.


Razlozi za ponovljeno suđenje

Suđenje se ponavlja zbog ukidanja prvostepene presude od strane Apelacionog suda, kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo - 40 godina zatvora.Takođe, Apelacioni sud je 3.oktobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor.

Marjanovićeva odbrana

Marjanović se priprema da detaljno iznese svoju odbranu tokom ponovljenog suđenja. Od početka suđenja tvrdio je da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. Nakon hapšenja 15. septembra 2017. godine, branio se iz pritvora, koji mu je Apelacioni sud ukinuo nakon 10 meseci, od 12. juna 2018. godine. Pre hapšenja je više puta bio privođen, ali je zbog nedostatka dokaza bio puštan nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu.
 

Medijska pažnja i javni nastupi


Pre hapšenja, Marjanović je bio prisutan u medijima u vezi sa ovim slučajem, pa čak i učestvovao u jednom televizijskom rijaliti programu. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, kako zbog značaja ličnosti koja je bila žrtva, tako i zbog medijske pokrivenosti i javnih nastupa optuženog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Olja

21.03.2024 10:04

Imas jedno lice- lice ubice supruge i majke svog deteta!