MALA JANA KLJUČNI SVEDOK OCU ZORANU! U trenutku svirepog ubistva majke Jelene Marjanović imala samo 5 godina, čega se zaista seća!?

Autor:

Hronika

19.03.2024

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas ponovo počinje suđenje Zoranu Marjanoviću.

MALA JANA KLJUČNI SVEDOK OCU ZORANU! U trenutku svirepog ubistva majke Jelene Marjanović imala samo 5 godina, čega se zaista seća!?

Foto: ST/Nemanja Pančić, Public/Promo

Zoran Marjanović, koji je optužen za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović danas će ponovo stati pred sudiju Višeg suda u Beogradu. Suđenje se ponavlja jer je prvobitna presuda suda kojom je osuđen na najstrožu kaznu, kaznu zatvora od 40 godina, poništena 2023. godine odlukom Apelacionog suda u Beogradu.

Advokati Zorana Marjanovića su na pripremnom ročištu tražili da se uradi rekonstrukcija zločina, uz obrazloženje da nije moguće da se ubistvo dogodilo onako kako je opisano u optužnici. prenosi Blic.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zoran Marjanović sa advokatima

Takođe, oni su predložili su i saslušanje male Jane, ćerke ubijene pevačice i Zorana koja je u trenutku ubistva imala svega pet godina. Nije poznato da li i šta novo može da otkrije, kao ni da li je na njeno sećanje neko uticao.

- Ukoliko sud prihvati svedočenje devojčice moraće da bude naloženo i njeno veštačenje kako bi se utvrdilo da li je neko uticao na nju i da li je bila podložna manipulaciji - kaže izvor pomenutih medija.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je ostalo pri izvođenju svih dokaza iz optužnice i nije predložilo nove.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine u Borči, a njeno telo je pronađeno u kalanu pored nasipa u Borči, naselje Crvenka. Devet puta je udarena tupim predmetom u glavu, a udarci su bili smrtonosni.

Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči. Ubica joj je zadao devet udaraca tupim predmetom u glavu koji su bili smrtonosni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading