SADA SAM KAO ZOMBI, NA GROBLJU MALO DOBIJEM SPOKOJ: Otac ubijenog MMA borca i dalje postavlja samo jedno pitanje: "ZAŠTO BOŽE UZE MOG SINA"?

Autor:

Hronika

19.03.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Savić je izboden na Dorćolu u noći između 24. i 25. februara.

SADA SAM KAO ZOMBI, NA GROBLJU MALO DOBIJEM SPOKOJ: Otac ubijenog MMA borca i dalje postavlja samo jedno pitanje: "ZAŠTO BOŽE UZE MOG SINA"?

Foto: Youtube MMA savez Srbije, ST/Vladimir Lukić

U nedavnom intervjuu za beogradske medije, roditelji ubijenig MMA borca Stefana Savića su istakli da im je do sada jedno nejasno zbog čega bi neko naudio njihovom sinu.

- Tražio sam razlog zašto su mi ga oduzeli, ali verujte da nema. Nema duga, nema problema. Nema ko da mi kaže jednu lošu reč. Ovde nema motiva, ovo je samo obest mladića koji su se i ranije iživljavali. Ovih dana se pitam koga Bog uzima i zašto, zašto baš njega. Pitao sam „zašto Bože mog sina“. Na groblju malo dobijem spokoj, malo me popusti bol, ali mi više nismo isti ljudi. Sada smo kao zombii, nekada smo se smejali, šalili, a sada samo preživljavamo. Imam 50 godina, i proletelo mi je vreme, sada, posle svega samo se nadam da će i ovaj ostatak proleteti -  kaže Nenad, otac ubijenog Stefana.

Majka je navela da je njeno telo predosetilo da se Stefanu to veče događa nešto loše. Poslala mu je poruku, međutim nikada nije dobila odgovor.

On je otišao u grad, a suprug i ja smo bili kod kuće. U jednom trenutku, posle pola 1 noću mi se baš slošilo, i u trenutku dok su mi ubadali dete, ja sam mu poslala poruku: „Sine, jesi li poneo ključ?“. Nikada mi nije odgovorio. Uvek sam i njega i ćerku čekala da se vrate iz grada, ali tu noć nisam. Ujutru u 8.15 me je probudila policija. Tada su mi saopštili da su mi ubili dete - kaže majka stradalog mladića.

Stefanovi roditelji su neutešni, kao i svi ljudi iz njegove okoline, kažu da je Stefan bio dobra duša i neko ne može da nađe razlog da mu neko na ovaj način naudi.

Podsetimo, Stefan Savić MMA borac je ubijen na Dorćolu kada su ga izboli nožem Marko Daničićić i Vasilije Gačević za kojima se i dalje traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sitno

19.03.2024 12:57

Те убице - дебиле, не треба пустити из затвора до њихове 60-године живота. Прво младост да им прође у затвору, а не да их наше судство пусти у најбољим годинама па после да учествују у "Задрузи" као неке убице....