NA GROBU ANGELINE AĆIMOVIĆ OSTAVLJENI PREDMETI SA MOĆNOM SIMBOLIKOM: Otkrivamo šta se KRIJE iza potresnih detalja na mestu večnog počinka devojčice koju je UBIO Kosta Kecmanović!

Autor:

Hronika

18.03.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je sinoć organizovala veče u slavu Angeline Aćimović za koju će zbog njenih kreacija, posthumno čuti čitav svet, a na njenom grobu je "more tuge"...

NA GROBU ANGELINE AĆIMOVIĆ OSTAVLJENI PREDMETI SA MOĆNOM SIMBOLIKOM: Otkrivamo šta se KRIJE iza potresnih detalja na mestu večnog počinka devojčice koju je UBIO Kosta Kecmanović!

Foto: Republika

Prizor na grobu Angeline Aćimović rastapa i najtvrđa ljudska srca. Žal za izgubljenom mladosti koju je dečak monstrum Kosta Kecmanović uništio u jednom čas, na groblju Lešće se oslikava u jednoj parceli gde je troje ubijenih sahranjeno u nizu.

Iza Angelinog groba nalazi se večna kuća sa mermernim klavirom njenog druga Andrije Čikića. Ispred njih je sahranjen čovek koji ih je i kobnog jutra dočekao na školskom pragu, radnik obezbedjenja Dragan Vlahović.

U neprolaznom bolu porodica Aćimoviç, Angelinini majka i otac  kao i sestre, u posetama njenoj večnoj kući ostavljaju sveže cveće i predmete koje volela Angelina. Nedavno su joj doneli  lepo zimzeleno drvo kao simbol dugovečnosti i lepote. Na drvetu se nalazi  osam medvedića i jedan veći meda.

Simbolika plišanih igračaka na ovom mestu nam je otkrila jedna gospođa koju smo zatekli na Andrijinom grobu.

- Ovih osam medvedića predstavlja osam čarobnih mališana, a ovaj veliki meda je njihov školski čuvar  Draganče koji čuva i pazi i na onom svetu.  Oni su anđeli svi do jednog, u to smo sigurni a postavljanjem ove jele Angelinina porodica i najmiliji su žel li da i njenih 8 drugara i divni Dragan budu uz nju i na ovom tužnom mestu gde je obeležen kraj njihovog ovozemaljskog života i početak života u raju - rekla je gospođa Nada za Republiku.

Ona mi je kazala da nije u srodstvu sa ubijenom decom, ali da često obilazi njihove grobove ganuta sudbinom kakva ih je zadesila.

Angelina Aćimović je u masakru u školi " Vladislav Ribnikar" najteže ranjena uz još petoro dece i nastavnicu istorije. Podlegla je posle 12 dana borbe za život kao deseta žrtva dečaka ubice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading