UHAPŠEN DILER IZ ZRENJANINA: Prilikom pretresa stana policija mu pronašla ovu količinu narkotika!

Autor:

Hronika

18.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

UHAPŠEN DILER IZ ZRENJANINA: Prilikom pretresa stana policija mu pronašla ovu količinu narkotika!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje, policija u akciji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su G. M. (29) iz okoline ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena veća količina opojnih droga i digitalna vaga

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni pronašla više paketića sa oko 80 grama amfetamina, dva paketića sa 30 grama ekstazija, kao i digitalnu vagu za precizno merenje. Ovi detalji ukazuju na ozbiljnost optužbi protiv osumnjičenog.

Određeno zadržavanje i pritvor osumnjičenom

G. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. Ova odluka suda dodatno naglašava ozbiljnost optužbi i slučaja u celini.
 

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu su intenzivnim radom uspeli da rasvetle pet teških krađa i uhapsili D. S. H. (33) i D. D. (21) iz ovog grada. Ova akcija je sprovedena po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu.


Provalili u četiri kuće i ukrali vredne predmete

Sumnja se da su osumnjičeni, u prethodnim mesecima, izvršili provalu u četiri kuće u Zrenjaninu iz kojih su ukrali belu tehniku, razni alat i drugo pokućstvo. Ovi događaji su izazvali zabrinutost među lokalnim stanovništvom, te je hapšenje osumnjičenih dočekano s olakšanjem.

- Takođe se sumnjiče da su, sredinom januara ove godine, provalili u jedan magacin u Zrenjaninu i ukrali više filtera za prečišćavanje vode, četiri elektromotora, poklopce sa šahta i slivnu rešetku čija se ukupna vrednost procenjuje na oko 635.000 dinara. Policija je pronašla deo ukradenih stvari i vratila ih vlasnicima.- saopštila je policija.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor do 30 dana. Ova odluka je doneta kako bi se obezbedila dalja istraga i sprečilo moguće bekstvo osumnjičenih.

Očekuje se da će daljom istragom biti utvrđeni svi detalji ovih slučajeva te da će osumnjičeni odgovarati pred zakonom za svoje postupke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading