UHAPŠENA ŽENA (34) PO NALOGU INTERPOLOVE POTERNICE IZ BEOGRADA! "Pala" na granici Crne Gore, tražili je zbog droge!

Autor:

Hronika

18.03.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje na graničnom prelazu Debeli Brijeg.

UHAPŠENA ŽENA (34) PO NALOGU INTERPOLOVE POTERNICE IZ BEOGRADA! "Pala" na granici Crne Gore, tražili je zbog droge!

Foto: youtube.com/Portal Standard

Uprava policije Crne Gore je danas saopštila da je Granična policija na prelazu Debeli Brijeg izvršila hapšenje osobe koju potražuje beogradska kancelarija Interpola. Hapšena je S.N. (34) koju Beograd traži radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje prometa opojnih droga u saučesništvu. Lice će danas biti sprovedeno sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, dodaje se u saopštenju.

Izručenje i sudski postupak

Uhapšena S.N. (34) će danas biti sprovedena sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici kako bi se dalje postupalo po zahtevu za izručenje koji je podnela beogradska kancelarija Interpola.

PodsetimoAustrijska policija je nedavno sprovela akciju koja je rezultirala zaplenom 137 kilograma kokaina. Kokain je otkriven sakriven u daskama tikovine u kontejneru teretnog broda u Hamburgu. Ova impresivna zaplena predstavlja značajan udarac međunarodnoj trgovini droge.


Uhapšeno devet osoba, među njima četvorica Srba

Osim zaplene kokaina, policija je uhapsila devet osoba zbog sumnje da su bili uključeni u krijumčarenje velike količine narkotika. Među uhapšenima su četvorica Srba, starosti 23, 41 i 45 godina. Ovo hapšenje jasno ukazuje na međunarodni karakter trgovine drogom i upućuje na ozbiljnost problema s kojim se suočavaju vlasti u borbi protiv ilegalne trgovine narkoticima.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading