KOME JE ZVICER SLAO SVOJ SELFI? Šta je šef kavačkog klana slao preko tajne aplikacije i kome - otkriveno kada je nastala fotografija ispred ogledala!

Autor:

Hronika

17.03.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U optužnici koja je nedavno podignuta protiv Zvicera i njegovih saradnika, koji su radili kao beogradska ispostava klana, pominju se i imena Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

KOME JE ZVICER SLAO SVOJ SELFI? Šta je šef kavačkog klana slao preko tajne aplikacije i kome - otkriveno kada je nastala fotografija ispred ogledala!

Foto: Ilustracija: Republikak.rs, Starsport, E-stock

Radoje Zvicer, Veljko Belivuk, Marko Miljković

Navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer (41) zaintrigirao je javnost fotografijom koja je nedavno procurila u javnost. Na fotografiji, koju je Zvicer navodno poslao preko kriptovanog telefona i aplikacije za tajnu komunikaciju Skaj, možemo videti Zvicera kako pozira ispred ogledala, iako je inače ozbiljan sa naočarima za vid. Mada nije poznato kome je Zvicer slao ovaj selfi, ova slika je dodatno podgrejala interesovanje za ovog misterioznog člana kavačkog klana.

Optužnica i saradnici

U optužnici koja je nedavno podignuta protiv Zvicera i njegovih saradnika, koji su radili kao beogradska ispostava klana, pominju se i imena Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Njih dvojica su uhapšeni u spektakularnoj akciji MUP Srbije i Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, a Srbija je kasnije raspisala poternicu za prvim "kavčaninom". U optužnici koju je podiglo Specijalno tužilaštvo u Crnoj Gori protiv "kavčana" navodi se da su Zvicer i njegov rođak Radoje Živković bili u Beogradu u trenutku hapšenja Belivukove grupe.

Optužbe i događaji

Prema optužnici, Zviceru se stavlja na teret da je organizovao kriminalnu grupu od 11 članova i da je naručio i organizovao teško ubistvo Milana Ljepoje u decembru 2020. u kući strave u Ritopeku, kao i ubistvo u pokušaju Jovana Vukotića u oktobru 2020. Takođe, optužen je i za međunarodni šverc kokaina, oružja i pranje para. Zanimljivo je napomenuti da su Belivuk i Miljković bili na odmoru u Kotoru kod Radoja Zvicera, a da je prema navodima crnogorskih medija, prilikom njihovog povratka na aerodrom za let za Beograd, bio navodno planiran atentat na njih, koji su privedeni prilikom sletanja u Srbiju.

Oni su odmah pušteni, ali su ponovo uhapšeni 4. februara, otkad su iza rešetaka.

Fotografiju Zvicera možete pogledati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading