POSLUŠAJTE! Ovo je poslednja GLASOVNA PORUKA koju je Ana Knežević pre nestanka poslala prijateljici!

Autor:

Hronika

17.03.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija nestanka lepe Srpkinje i dalje intrigira javnost.

POSLUŠAJTE! Ovo je poslednja GLASOVNA PORUKA koju je Ana Knežević pre nestanka poslala prijateljici!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Španska policija traga za Anom Knežević, američkom državljankom koja je nestala 2. februara u Madridu. Ana je odlučila da napusti Sjedinjene Američke Države nakon burnog razvoda sa Srbinom Davidom Kneževićem, te je otišla u Španiju kako bi se odmorila od svih problema. Međutim, njen nestanak izazvao je zabrinutost među prijateljima i javnosti.

Republika

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

 

 


Alarmantne poruke i sumnjivi kontakti

Nakon njenog nestanka, Anine prijateljice su primile poruke sa njenog telefona koje su izazvale sumnju. Poruke su, kako se pisalo, bile napisane na neobičan način, sa znakovima koji su ukazivali na moguće korišćenje prevodilačkih alata.

Ana je navodno kontaktirala dva muškarca putem aplikacije za upoznavanje neposredno pre nego što je nestala, a policija je razgovarala sa njima kako bi dobila više informacija o Aninom nestanku.

Inače, pored ovih poruka, Ana je pre nestanka navodno svojoj prijateljici poslala i glasovnu poruku:

Foto: Društvene mreže, pixabay.com

 

 

„Hej, dobro jutro. Probudila sam se, bila sam u teretani, sredila stan i kupiću sredstva za čišćenje. Sredila sam kosu i nokte, kako si ti? Nedostaješ i ti meni, ćao“, čuje se na glasovnoj poruci koju je emitovao News Nation.


Sumnjive okolnosti nestanka

Sumnje da je Ana odvedena protiv svoje volje dodatno su porasle kada je otkriveno da je navodno, nepoznati muškarac, koji je bio u Aninoj zgradi na dan njenog nestanka, prekrio kameru na ulazu crnim sprejem.

Policija je pretražila Anin stan, ali nije pronašla nikakve tragove borbe ili nasilnog ulaska. Unutar stana pronađeni su njen pasoš, laptop i druge lične stvari.

Reakcija na nestanak

Anina prijateljica Sani Ramo odmah je reagovala kada je primila sumnjive poruke, kontaktirajući policiju u Madridu i putujući tamo kako bi doprinela potrazi za Anom. Međutim, policija je prvobitno odbila da ozbiljno shvati Anin nestanak, što je dodatno zabrinulo njene prijatelje i porodicu.

Interesovanje srpske javnosti

Ovaj slučaj privukao je pažnju srpske javnosti, posebno zbog činjenice da je Ana bila udata za Srbina i da se njen nestanak povezuje sa nesuglasicama između nje i bivšeg supruga. Razvod, podela imovine i nedostatak saradnje bivšeg supruga u potrazi za Anom dodatno su zakomplikovali ovaj slučaj.

Republika

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

 

 


Nestanak Ane Knežević izazvao je veliku zabrinutost među njenim prijateljima i javnošću, dok su sumnjive okolnosti oko njenog nestanka dodatno podgrejale spekulacije. Policija i dalje intenzivno traga za Anom, a nadamo se da će ova priča imati srećan završetak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading