ANA JE OTETA SA OVOG MESTA! Na šta ukazuje pomak u istrazi nestanka "srpske snajke"?

Autor:

Hronika

13.03.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana, supruga Srbina Davida Kneževića, izgubila je trag 2. februara u Madridu.

ANA JE OTETA SA OVOG MESTA! Na šta ukazuje pomak u istrazi nestanka "srpske snajke"?

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

U domu Ane Knežević, koja je nestala u Španiji pre više od meseca dana, policija je otkrila tragove biološkog materijala.

Ana, supruga Srbina Davida Kneževića, izgubila je trag 2. februara u Madridu, i od tada joj se gubi svaki trag.

Sada se, prema izveštajima, u stanu u kojem je Ana živela pronašli tragovi biološkog materijala, što bi moglo potvrditi sumnje njenih najbližih da je Ana oteta.

Jedan od ključnih momenata u istrazi je snimak nadzornih kamera na kojem se vidi maskirani muškarac kako dolazi do Aninog stana u luksuznom delu Madrida. Koristeći sprej, on je onesposobio kamere i dodatno otežao istražiteljima da prate tragove vezane za Anin nestanak. Ovaj misteriozni susret i dalje budi sumnju da je ovaj čovek na neki način povezan sa nestankom mlade Kolumbijke udate za Srbina.

Kako navodi advokat Aninog muža Davida, on boravi u Beogradu.

Jedan od najupečatljivijih detalja vezanih za Anin nestanak su čudne poruke koje su stigle sa njenog telefona, a koje su izazvale zabrinutost kod prijatelja. Još uvek se istražuje poreklo tih poruka, koje su stigle na engleskom i španskom jeziku, i deluju kao da ih nije pisala Ana. Osim toga, njeni prijatelji tvrde da je Ana nikada ne bi otišla sa nepoznatom osobom, što dodatno budi sumnju u okolnosti njenog nestanka.

Ana je bila u braku sa Davidom Kneževićem više od deset godina, a njihov nedavni razvod doveo je Anu do odluke da se privremeno preseli u Španiju. Odluka da se naseli u Madridu doneta je u decembru prošle godine, a od tada je tamo boravila.

Zbog okolnosti vezanih za Anin nestanak, u potragu se uključila i organizacija SOS Desaparecidos. Predsednik te organizacije, Hoakin Amils, koji sada deluje kao portparol Anine porodice, izjavio je da iščekuju nove informacije o slučaju.

Znamo da postoje mnoga sredstva da se otkrije šta se dogodilo Ani i gde se trenutno nalazi. I porodica i SOS Desaparecidos imaju potpuno poverenje u posao koji obavlja Nacionalna policija, a koja je posvećena slučaju, barem da se sazna istina o tome šta se dogodilo u stanu Ane Marije u noći 2. februara - navodi Hoakin Amils.

Amils objašnjava da je Ana preselila u Španiju usled sukoba sa svojim mužem, s kojim je bila u procesu razvoda. Kao glavni razlog razlaza naveo je finansijske probleme. Prema izjavama nekih Aninih poznanika, ona je insistirala na fer podeli imovine zato što su zajedno vodili firmu. Međutim, prema navodima, njen suprug nije bio saglasan s tim i hteo je da Ani pripadne samo 25% imovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading