LAV JE SAM OTROVAO DECU, PA MARTINU NAGOVORIO DA SE UBIJU?- Rođaka Martininih roditelja otkriva da oni nemaju mira tragajući za istinom i da zeta ZA SVE KRIVE!

Autor:

Hronika

13.03.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasan kraj čitave mlade porodice iz satanističkih pobuda prvenstveno oca Lava i dalje intrigira čitavu javnost, a roditelje Martine je paralisala do te mere da skoro i ne jedu i slabo govore.

LAV JE SAM OTROVAO DECU, PA MARTINU NAGOVORIO DA SE UBIJU?- Rođaka Martininih roditelja otkriva da oni nemaju mira tragajući za istinom i da zeta ZA SVE KRIVE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pre četiri dana je na groblju u Bačkom Petrovcu sahranjena Martina Petrović Suvajdžić (23), i to pod devojačkim prezimenom, sa decom, ali bez supruga Lava. 

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23) su 1. marta  skočili sa sedamnaestospratnice u naselju Liman 2 u Novom Sadu, a pre toga su prema prvim rezultatima istrage ubili svoju decu, Arosa i Ehosa, dečake stare tri i jednu godinu. 

Deca su otrovana u stanu u naselju Petrovaradin u iznajmljenom stanu u kojem su živeli sa roditeljima, najverovatnije otrovom za korov. Iako još uvek nisu gotovi rezultati obdukcije, policijska istraga je pokazala da je bračni par bio u sekti i da su ostavili satanističke znakove kada su rešili da okončaju svoj život, a prethodno su ubili svoju decu.  

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Martine Petrović Suvajdžić i njenih sinova

Porodica Martine koja je i sahranjena pod devojačkim prezimenom u rodnom Bačkom Petrovcu pošto njena porodica nikada nije prihvatila njen izbor partnera, tako da godinama sa njom nisu bili u kontaktu. Međutim, njeni otac i majka su ćerku sahranili kao da je uvek bila uz njih, a pored nje i dvojicu njenih sinova, u prisustvu oko dvesta ljudi. 

Od sahrane Martinin roditelji tragaju za istinom , zašto je njihova ćerka koju su prvu dobili od troje dece i pružili joj mnogo ljubavi i pažnje završila na tako užasan način svoj mladi život. ne prihvataju da je svojevoljno ubila, odnosno otrovala decu i ubeđeni su da je to sve Lavova zasluga. Nazivaju ga monstrumom koji im je dete odveo u mrak i beznađe.  

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Martina je sahranjena pod devojačkim prezimenom

- Martina majka je van sebe, a otac je teši i drži se hrabro, ali i sam ne zna šta će od tuge i sramote, što su obeleženi tragedijom sopstvenog deteta. Oni smatraju da je Lav kriv za sve i da je ustvari on otrovao njihove sinove, a onda Martinu ubedio da treba da se ubije i da tamo negde budu zajedno sa decom - otkrila je rođaka Martinine porodice. 

Lav je sahranjen na Novom groblju u Beogradu pod prezimenom Petrović. Dok su grobari spuštali njegov sanduk u raku bio je prisutan samo Lavov deda koji nije krio razočaranje zbog života unuka po satanističkim pravilima daleko od porodice koja ga nije podržavala i držala se daleko od njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tea

14.03.2024 12:24

A šta ako ih je ona ubila? Lako je svaljivati krivicu na zeta koji je mrtav, a mrtva usta ne govore. Nije ona bila ni maloletna ni maloumna pa da je on nagovara. Razlika je između njih samo 2 godine, a zna se da muškarci kasnije sazrevaju od žena, tako da je moguće da je ona nehotice otrovala decu jer ih je ona čuvala, a onda nagovorila njega da se ubiju. Uostalom to što su se ubili je najispravnije jer šta će im život bez malih anđela.