IMENA UBIJENE DECE U PETROVARADINU IZAZIVAJU JEZU: Jedno ime znači ulazak u ZAGROBNI ŽIVOT, a drugo obeležava SEKTU!

Autor:

Hronika

03.03.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imena ubijene dece nose stara drevna značenja.

IMENA UBIJENE DECE U PETROVARADINU IZAZIVAJU JEZU: Jedno ime znači ulazak u ZAGROBNI ŽIVOT, a drugo obeležava SEKTU!

Foto: Shutterstock, Republika.rs,printskrin/instagram/192_rs

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), koji su ubili svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa potom okončali i svoje živote kada su zajedno skočili sa jednog solitera u Novom Sadu, bili pripadnici sekte i da su najpre izvršili ritualno ubistvo mališana, a potom ubili i sebe.

Policija je bila frapirana kada je upala u iznajmljenu kuću ove porodice, kako zbog toga što su u njoj zatekli ubijenu decu staru jednu i tri godine, tako i zbog toga što je u njoj sve bilo u crnim tovima i motivima iz zagrobnog života iz egipatske mitologije.

Da je par bio opčinjen mitologijom svedoči i činjenica da su deci dali mitološka imena, Naime, jedan od dečaka zvao se  Aros Petrović Suvajdžić, a drugi  Ehos Petrović Suvajdžić. 

Reč "Aros" potiče iz starodanskog ili vikinškog jezika i prevodi se kao "usta reke", što sugeriše na snagu i vitalnost. 

 

Ime "Aro" takođe dolazi iz hebrejskog jezika i znači "kovčeg". Ovde već možemo zaključiti da su njihova imena drevna, kao i sa posebnim značenjima.Osobe sa ovim imenom ostavljaju jak utisak na ljude i često se ističu svojim karakterom i stavovima.

Aro - Kovčeg 
 
Hebrejsko poreklo imena "Aro" koje znači "kovčeg" može ukazivati na duboku simboliku. Kovčeg se često povezuje sa tajnama, dragocenostima ili čak sa duhovnim blagom. Osobe sa ovim imenom možda nose sa sobom tajanstvenu i dragocenu unutrašnjost, koja često iznenađuje druge. 

Aros moze znaciti upliv u kovčeg odnosno u zagrobni život. 
 
Ethos - Karakter i verovanja 
 

Takođe, postoji i zanimljiva asocijacija na grčku reč "Ethos", koja označava karakter i vodeća verovanja u zajednici, sekti, ideologiji života, ali i balans između strasti i opreza.

Stari Grci su koristili ovu reč kako bi opisali moć muzike i njeno dejstvo na emocije, moral i ponašanje, što opet možemo da povežemo sa ubicom i samoubicom Lavom koji se bavio muzikom.Roditelji ubice i samoubice su očigledno sa namerom dali svojoj deci ovakva imena i izbacili slovo "T" kako bi u društvu bilo prihvatljivije i lakše za pisanje.

Razumljivo je da su ova dva imena povezana i da su iz posebne namere data deci.Bračni par je imao u kući  egipatske simbole i slične stvari, što možemo povezati sa satanizmom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading