RITUALNO UBISTVO DECE U NOVOM SADU UZDRMALO JE JAVNOST: Šokantno otkriće policije?

Autor:

Hronika

02.03.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt dece i njihovih roditelja

RITUALNO UBISTVO DECE U NOVOM SADU UZDRMALO JE JAVNOST: Šokantno otkriće policije?

Foto: Republika, Shutterstock

Dramatičan slučaj smrti dece i njihovih roditelja potresao je Novi Sad. Tela dece su pronađena tokom uviđaja u njihovom domu, a policija je utvrdila da su deca bila supružnika koji su izvršili samoubistvo skokom sa solitera.

Obdukcija i toksikološke pretrage

U cilju utvrđivanja tačnih okolnosti ovog tragičnog događaja, u toku je obdukcija tela i sprovođenje toksikoloških pretraga. Detaljni rezultati ovih analiza mogu pružiti važne informacije o stanju tela i eventualnom prisustvu supstanci koje bi mogle biti povezane sa ovim događajem.

Pravci istrage i sumnje u okultizam

Policija trenutno razmatra moguće motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je vezan za okultne aktivnosti. S obzirom na to, policija intenzivno veštači predmete koji su pronađeni u kući stradalog bračnog para. Zapisi i predmeti otkriveni na licu mesta ukazuju na mogućnost ritualnog ubistva, što dodatno komplikuje ovaj veoma tužan slučaj.

Sumnja se da je u pitanju ritualno ubistvo

Pretpostavlja se da su M.P.S. (23) i L.P.S. (25) nakon što su ubili sopstvenu decu odlučili da okončaju svoje živote skokom sa krova solitera na adresi Bulevar cara Lazara broj 7. Ova tragična situacija ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a istražitelji su posvećeni pronalaženju istine o ovom potresnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading