RUS PRETIO SAMOUBISTVOM NA BENZINSKOJ PUMPI U BEOGRADU! Hteo komadima stakla da prereže sebi GRKLJAN!

Autor:

Hronika

17.03.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik pumpe odmah je pozvao policiju.

RUS PRETIO SAMOUBISTVOM NA BENZINSKOJ PUMPI U BEOGRADU! Hteo komadima stakla da prereže sebi GRKLJAN!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Na benzinskoj pumpi na Paliluli u Beogradu juče se odigrao dramatičan događaj kada je ruski državljanin pretio da će izvršiti samoubistvo.

Situacija je kulminirala kada je došao na pumpu sa komadom stakla u ruci, pokazujući radniku pumpe da planira da sebi prerezati vrat. Brza reakcija radnika pumpe dovela je do poziva policiji i hitne intervencije.

Policija reagovala na hitan poziv

Kako saznaje Telegraf.rs, radnik pumpe odmah je reagovao pozivom policiji čim je primetio preteću situaciju. Policijske ekipe su hitno izašle na teren i preuzele kontrolu nad situacijom, uspostavljajući kontakt sa muškarcem i započinjući pregovore kako bi sprečili potencijalnu tragediju.

Pregovori sa Rusom na benzinskoj pumpi

Policija je uspela da uspostavi pregovore sa ruskom državljaninom, koji je držeći komad stakla pretio samoubistvom. Uspeli su da ga ubede da spusti oštri predmet i da odustane od nameravanog čina, čime je sprečena tragedija na benzinskoj pumpi.

Prevoz u psihijatrijsku ustanovu

Nakon uspešnog okončanja pregovora, ruski državljanin je prevezen u psihijatrijsku ustanovu sanitetom Hitne pomoći. Ova brza i efikasna intervencija sprečila je potencijalnu tragediju i omogućila muškarcu da dobije neophodnu psihijatrijsku pomoć i podršku.


Ovaj dramatičan događaj na benzinskoj pumpi na Paliluli u Beogradu ističe važnost brze reakcije i efikasne intervencije u prevenciji potencijalnih tragedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading