MUŠKARAC (31) POKUŠAO DA SE OŽENI DEVOJČICOM (14): Rekao joj da pobegne od kuće i da se uda za njega!

Autor:

Hronika

17.03.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen u trenutku dok je bio sa devojčicom.

MUŠKARAC (31) POKUŠAO DA SE OŽENI DEVOJČICOM (14): Rekao joj da pobegne od kuće i da se uda za njega!

Foto: YouTube/Avaz TV/Printscreen

Uznemirujući događaj u kome je državljanin Srbije M. J. (31) uhapšen zbog sumnje da je namamio četrnaestogodišnju devojčicu M. A. da pobegne od kuće i da se uda za njega, potresao je javnost. Kako je saopštila policija, drama je počela 13. marta kada je devojčica iz Pazarića u Bosni i Hercegovini, napustila svoj dom.

Uhapšen u trenutku dok je bio sa devojčicom

U trenutku hapšenja, M. J. je bio u društvu devojčice, a brza reakcija policije omogućila je da devojčica bude zbrinuta i predata svojim roditeljima. Ova vest je izazvala šok i zabrinutost u zajednici, naglašavajući važnost brze intervencije nadležnih organa kako bi se zaštitila deca od potencijalnih opasnih situacija.

- Roditelji su obavestili policiju koja je odmah krenula u potragu. Tokom istrage koja je takođe pokrenuta došli su do saznanja da se devojčica dopisvala sa M.J., te da su verovatno zajedno pobegli- navedeno je u saopštenju policije u Hadžiću i Trnovu. 

Policija je identifikovala muškarca za koga se sumnja da je nagovarao devojčicu da pobegne sa njim i da se uda za njega. Incident se desio u centru grada, gde je muškarac prilazio devojčici i navodio je na beg. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti zbog svoje ozbiljnosti i potencijalne opasnosti po sigurnost dece.

 

- M. J. je lociran u Mostaru, a devojčica je bila sa njim. Navodno njih dvoje su planirali da pobegnu u Crnu Goru. M.J. je uhapšen, a devojčica je predata roditeljima- rekao je izvor za lokalne medije.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading