JEZIV ČEONI SUDAR! BMW SE UKLJUČIVAO NA PUT SA PUMPE, A ONDA...Kamera snimila užasnu nesreću kod Gornjih Rainaca (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.03.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična saobraćajna nezgoda kod Gornjih Rainaca

JEZIV ČEONI SUDAR! BMW SE UKLJUČIVAO NA PUT SA PUMPE, A ONDA...Kamera snimila užasnu nesreću kod Gornjih  Rainaca (VIDEO)

Foto: printskrin/facebook


Danas u mestu Gornji Rainci u opštini Kalesija dogodila se stravična saobraćajna nezgoda. Na auto-putu, automobil marke BMW uključivao se sa benzinske pumpe, ne sluteći da mu se pod punom brzinom približavao automobil koji je preticao u svojoj traci. Sudar je bio neizbežan, a silina udarca je bila tolika da je jedno vozilo završilo na suprotnom kraju kolovoza.

Nakon sudara, vozač BMW-a, gotovo nepovređen, munjevitom brzinom istrčao je iz smrskanog automobila i uputio se ka vozilu s kojim se sudario. Scena je bila dramatična, a prisutni su sa zebnjom pratili svaki trenutak. Materijalna šteta na oba automobila bila je velika, dok su delovi vozila, srča i lom bili rasuti svuda po putu.

 

 


Snimak sa nadzorne kamere sa lica mesta izazvao je žestoku polemiku među ljudima, koji su započeli raspravu o tome ko je zaista kriv za ovu nesreću i ko je napravio veću grešku. Ovakve situacije uvek izazivaju burne reakcije i različite stavove među ljudima.


Ova nezgoda još jednom je podsetila na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i opreza u vožnji, posebno noću kada je vidljivost smanjena. Saobraćajna policija redovno apeluje na vozače da budu pažljivi i odgovorni za volanom kako bi se izbegle ovakve tragične situacije. Ova nesreća je još jedan podsetnik na to koliko je važno vožnju shvatiti ozbiljno i odgovorno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading