DO DETALJA ISPLANIRALI SVE, PA I SMRT DECE! Internet pretraga RODITELJA UBICA iz Novog Sada krije JEZIVU TAJNU!

Autor:

Hronika

14.03.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni organi sprovode istragu kako bi utvrdili da li je za ovaj strašan zločin odgovorna ideologija sekte.

DO DETALJA ISPLANIRALI SVE, PA I SMRT DECE! Internet pretraga RODITELJA UBICA iz Novog Sada krije JEZIVU TAJNU!

Foto: Facebook, Shutterstock

Republika

Foto: Republika

Cipelice male beba na prozoru Martinine i Lavove kuće razaraju sva srca

 

Užasavajući zločin koji je potresao Novi Sad, gde su Lav i Martina P.S. izvršili samoubistvo nakon što su ubili svoja dva sina, sve više otkriva jezive detalje. Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, planiranje ovog zločina podseća na scenario za horor film, prenosi Blic.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Martina sa Lavom do detalja smislila kako da pobiju decu

Proverom kompjutera i telefona osumnjičenih, otkriveno je da su danima pre tragedije tragali za informacijama o supstancama kojim bi mogli nekoga otrovati, kao i "guglali" visoke zgrade u Novom Sadu, verovatno planirajući sa koje će skočiti.

Ovi uznemirujući podaci ukazuju na pažljivo smišljeni plan, ali istražitelji ističu da je još rano donositi konačne zaključke.

Republika

Foto: Republika, Facebook

Kuća strave i užasa - ovde su Martina i Lav otrovali decu

- Proverom kompjutera i telefona Lava i Martine došli smo do uznemirujućih rezultata. Istorija pretrage po internetu pokazala je da su danima pre tragedije pretraživali kojim supstancama se može neko otrovati i kako se to može uraditi, a "guglali" su i "visoke zgrade u Novom Sadu" verovatno planirajući sa koje će skočiti. Ti podaci nagone na zaključak da je sve unapred planirano ali i tu moramo imati zadršku, jer ne možemo dokazati da li je samo jedno krivo za tragediju ili su počinioci oba roditelja - ističe sagovornik.


Nadležni organi sprovode istragu kako bi utvrdili da li je za ovaj strašan zločin odgovorna ideologija neke sekte. Veštačenje kompjutera i telefona se vrši u saradnji sa stručnjacima kako bi se otkrilo da li je postojao uticaj "sektaških elemenata" na ovaj zločin. Međutim, ističe se da će tek nakon temeljne analize biti moguće sa sigurnošću tvrditi da li je sektarijanstvo igralo ulogu u ovom slučaju.
Republika

Foto: Republika

Cipelice male beba na prozoru Martinine i Lavove kuće razaraju sva srca

Toksikološki nalazi obdukcije dece otkrili su prisustvo etanola u njihovim telima, što je uzrok njihove smrti. Iako se na početku sumnjalo na pesticide, ti tragovi nisu pronađeni u rezultatima obdukcije. Međutim, istražitelji i dalje analiziraju druge supstance kako bi utvrdili njihov uticaj na smrt dece, uzimajući u obzir njihov uzrast i težinu.

Mladom bračnom paru Lavu i Martini nije bilo dovoljno da izvrše samoubistvo, već su prethodno ubili svoja dva sina. Skočili su sa vrha zgrade na Limanu 2, a prema izjavama stanara, nisu bili njihove komšije. Identifikovani su na osnovu otisaka prstiju, a tragovi njihovog tragičnog čina pronađeni su i u njihovom domu u Petrovaradinu, gde su pronađeni egipatski simboli na zidovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading