MLADIĆU PAO TEG NA GLAVU, PA ZADOBIO TEŠKE TELESNE POVREDE! Grupa muškaraca pokušala krađu na gradilištu brze pruge!

Autor:

Hronika

13.03.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je prevezen u Urgentni centar sa teškim povredama glave i tela.

MLADIĆU PAO TEG NA GLAVU, PA ZADOBIO TEŠKE TELESNE POVREDE! Grupa muškaraca pokušala krađu na gradilištu brze pruge!

Foto: Shutterstok

Sinoć se dogodila nezgoda na gradilištu brze pruge Novi Sad-Subotica u kojoj je tridesetogodišnji muškarac zadobio teške telesne povrede. Na njega je pao metalni teg, a prema nezvaničnim informacijama koje je saopštio Informer, on je prevezen u Urgentni centar sa teškim povredama glave i tela.

Nezakoniti ulazak na gradilište

Prema nezvaničnim informacijama, grupa mladića je ušla na gradilište sa namerom da ukradu kablove i metalne delove kako bi ih prodali kao sekundarne sirovine. Ova nezakonita aktivnost predstavlja ozbiljan problem i ugrožava ne samo bezbednost radnika na gradilištu, već i samu izgradnju brze pruge.


Policija je odmah reagovala na ovaj incident i obavila je uviđaj na mestu nezgode. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti ovog slučaja kako bi se identifikovali počinioci i preduzele odgovarajuće mere.

Podsetimo, 07.03.2024.  se desila tragična nesreća na pruzi u blizini železničke stanice u Virpazaru, kada je 78-godišnja Baranka S.J. nastradala nakon što je na nju naleteo voz. Prema informacijama koje je preneo Radio Bar, nesreća se dogodila na putu ka Crmnici, a žena je stradala na licu mesta.


Poziv za hitnu intervenciju

Dispečer Železničke stanice, Ivan Vujisić, odmah je reagovao i prijavio ovaj tragičan događaj. Nakon udara voza, nesrećna žena je preminula na licu mesta. Prema izjavi porodice, žena je bila dementna osoba, što dodatno naglašava težinu ove nesreće.

Sudski postupak i dalje procedure

Prema saopštenju policije, telo preminule žene će biti transportovano na obdukciju po nalogu Osnovne državne tužiteljke, Nusrete Arapović. Očekuje se da će ovi postupci pružiti više informacija o uzrocima i okolnostima nesreće.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading