SUTRA SASLUŠANJE UBICE IZ NOVOG SADA: Nikola usmrtio ženu bušilicom, pa pokušao samoubistvo skokom u Dunav!

Autor:

Hronika

13.03.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola T. (54) iz Novog Sada sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu nakon što je ponedeljak užasnim činom šokirao ceo grad.

SUTRA SASLUŠANJE UBICE IZ NOVOG SADA: Nikola usmrtio ženu bušilicom, pa pokušao samoubistvo skokom u Dunav!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon što je bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (52) na svirep način, Nikola je vezao betonski blok lancima za noge i skočio sa Temerinskog mosta u nameri da izvrši samoubistvo. Iako je izvučen živ, pretrpeo je povrede, dok nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Nakon zločina, Nikola je pozvao jednu od svojih ćerki, Mašu T., i saopštio joj strašne vesti. Devojka je stigla kući i zatekla užasni prizor, što je izazvalo njene urlike koji su se prolomili ulicom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Temerinsko most - Odavde je Nikola T. pokušao samoubistvo

Zidovi kuće su ostali crveni od krvi koja je prskala po Nikoli i svuda okolo, a sve to je videla njegova ćerka kada je došla kući i zatekla majčino telo.

 

Reakcija porodice i komšija


Nikolina sestra i rođena sestra majke su preuzele brigu o devojkama, dok je reakcija komšija bila ispunjena šokom i nevericom. Prvi komšija je ispričao za Republiku da su svi bili u šoku, dok su čuli jauke koji su odzvanjali krajem.

Devojčice su kod tetke. Sve vreme plaču, kukaju za majkom, ocem, crnom sudbinom. Plaču, čupaju  kosu sa glave i viču "Majčice, ne ostavljaj nas same"... Bolno je slušati to kukanje... Jadna ta deca, to su dobre i vredne devojke, lepo su ih vaspitali, ali eto, zbog oca su zavijene u crno, proklinju ga - rekao je rođak čije je ime poznato redakciji. 

Foto: Republika.rs

Porodična kuća u Novom Sadu

Komšija, koji je majstor iz ulice, odlučio je da progovori o svemu što se krije iza fasade Nikolinog lika i dela. Prema njegovim rečima, svi u komšiluku znaju istinu o Nikoli, ali je kriju iz različitih razloga.

Veselio se kad se njemu veseli i zvao prijatelje da roštiljaju i prave gozbe kod njega, a nije mario je l to nekome smeta. Meni je trazio 150 evra kao nadoknadu štete jer mu je moj sin biciklom ogrebao auto. Prijavljivao me je kad sam kopao za vodovod. Znamo svi da se svađao sa komšilukom kad god njemu nesto nije bilo po volji - rekao je majstor za Republiku.

Komšinica je ispričala da joj je najžalije dece i Gordanine majke.

Jadna majka da je to snađe da izgubi dete. Pre dve godine je izgubila i muža Miku - rekla je komšinica i nastavila da jadikuje.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća u kojoj je Gordana T. odrasla

Goca je odrasla u ovoj kući i ovde su dolazile i njene ćerke. Gocina mlađa sestra Zoka živi sa majkom ovde i čula sam da je Gocine ćerke dovela kod njih. Mislim da su sve pod lekovina i injekcijama, Hitna je dolazila. Videla sam i neka crna kola kad su odlazila - prepričala je.

 

Oglasilo se i tužilaštvo

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se povodom svirepog ubistva Gordane T. (52), i istako da će Nikola T. sutra biti saslušan.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu izvršilo uviđaj na licu mesta, te je između ostalog, izdat i nalog da se telo pokojne prenese u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde je naloženo vršenje obdukcije, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Tužilaštvo je delo kvalifikovalo kao krivično delo teško ubistvo, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora - saopšteno je iz VJT.

 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading