MISTERIJA KOJA JE MOGLA DA NAGOVESTI ZLOČIN?! Porodica iz Novog Sada SVAKE GODINE za Božić pravila FEŠTU, a evo šta se ove godine dešavalo 7. januara! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.03.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ova porodica odavno imala probleme?

MISTERIJA KOJA JE MOGLA DA NAGOVESTI ZLOČIN?! Porodica iz Novog Sada SVAKE GODINE za Božić pravila FEŠTU, a evo šta se ove godine dešavalo 7. januara! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram

U porodičnoj kući u Novom Sadu sinoć je došlo do jezive tragedije koja je sve u Srbiji podigla na noge. Naime, Nikola T. sinoć je, verovatno nakon svađe,  usmrtio ženu Gordanu bušilicom. On ju je, kako smo saznali, najpre onesvestio a onda joj bušilicom presudio. 

On je, podsećamo, nakon zločina pozvao jednu od dve ćerke i saopštio joj šta je uradio, a onda najavio samoubistvo skokom sa mosta. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća

On je svoj automobil zaustavio nasred Klisanskog mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

On je odmah živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Iz razgovora sa meštanima portal Republika saznala je dosta informacija o ovom paru, međutim, ono o čemu se najviše govorilo je činjenica da je ova porodica živela mirnim životom. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodični dom

Kako su nam rekli, u pitanju su bili vredni ljudi koji su zajedno sa ćerkama radili na svom imanju. 

BOŽIĆ I MISTERIJA

 

Takođe, nekoliko komšija osvrnulo se i na proslavu Božića i Badnjeg dana u njihovom domu. Kako kažu, nije bilo godine da se u dvorištu ne napravi fešta, ali to je, kako dodaju, ove godine izostalo. 

- Za Božic, odnosno za Badnji da  su u dvorištu i na placu preko puta pravili feštu . Samo ove godine je to izostalo - kaze majstor iz iste ulice.

To se može videti i na društvenim mrežama ćerki ovog para koje su objavljivale fotografije upravo sa slavlja 2023. godine. 

Republika

Foto: Instagram

 

Postavlja se pitanje, zašto je prekinuta važna porodična tradicija, i da li je ova porodica duži vremenski period imala neke probleme. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading