"UVEK SAM GA ČEKALA DA DOĐE IZ GRADA, ALI TU NOĆ NISAM"! Potresna ispovest majke ubijenog MMA borca Stefana Savića! "ČITAV ŽIVOT BRINUO O DRUGIMA"!

Autor:

Hronika

12.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je otišao u grad, a suprug i ja smo bili kod kuće. U jednom trenutku, posle pola 1 noću mi se baš slošilo, i u trenutku dok su mi ubadali dete, ja sam mu poslala poruku: „Sine, jesi li poneo ključ?“

"UVEK SAM GA ČEKALA DA DOĐE IZ GRADA, ALI TU NOĆ NISAM"! Potresna ispovest majke ubijenog MMA borca Stefana Savića! "ČITAV ŽIVOT BRINUO O DRUGIMA"!

Foto: Youtube MMA savez Srbije

Roditelji MMA borca Stefana Savića, koji je brutalno ubije u noći između 24. i 25. februara na Dorćolu, prvi put su se oglasili od tragedije i ispričali kako teško doživljavaju sve ono što ih je zadesilo, ali i kakav je ovaj momak pre svega bio čovek.

Stefan je ubijen kada su mu dvojica napadača iz osvete nasred ulice na Dorćolu zaboli nož u srce i posle ga još brutalno tukli.

Nenad Savić, Stefanović otac, ispričao je za beogradske medije, kako je počeo sukob njegovog sina i njegovih ubica Vasilija Gačevića i Marka Daničića. Naime, Nenada je jedna rečenica dok je branio druga od huligana koštala života, a koja je izgovorena 2021. godine.

Takođe, njegov otac je otkrio i koliko je Stefan imao veliko srce i kako je pomagao deci njegovog zlostavljača iz detinjstva, kada je on preminuo.

Stefanova majka Jasmina je pak ispričala da je decu uvek čekala da se vrate iz grada kada izađu, ali da joj se kobne noći slošilo, zbog čega je sinu poslala poruku. Ispostavilo se da mu je poruka stigla u momentu dok su ga ubijali.

- On je otišao u grad, a suprug i ja smo bili kod kuće. U jednom trenutku, posle pola 1 noću mi se baš slošilo, i u trenutku dok su mi ubadali dete, ja sam mu poslala poruku: „Sine, jesi li poneo ključ?“. Nikada mi nije odgovorio. Uvek sam i njega i ćerku čekala da se vrate iz grada, ali tu noć nisam. Ujutru u 8.15 me je probudila policija. Tada su mi saopštili da su mi ubili dete - počinje ispovest majka stradalog mladića.

Jasmina je potvrdila i reči svoga muža da je Stefan skupo platio to što je branio druga, koga su ubice njenog sina pre tri godine bacile u reku.

- Da nije bilo Stefana koji je druga izvukao iz vode, nisam sigurna da bi to ostao samo pokušaj. Oni su tada trebali da kažu: “Hvala Stefane što si nas spasio robije“, ali oni su ga u znak zahvalnosti ubili. To je veliki propust roditelja te dece. Moj sin se nije družio sa njima, on je samo pomogao drugu. Čitav život je samo to i radio, brinuo o drugima. Ovo što su uradili mom sinu, to ne može normalna deca da urade, to mogu samo bolesnici. Oni nisu ubili jednog čoveka kada su nam oduzeli Stefana, ubili su mnogo ljudi - navodi potresena majka.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading