DEVOJČICA KOJU JE SILOVALA GRUPA MLADIĆA U BEČU SE OGLASILA! Među zlostavljačima ima i Srba - IMA SAMO JEDNU ŽELJU!

Autor:

Hronika

10.03.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je primetila da se dete povuklo u sebe, ali su psiholozi sve to pripisali pubertetu.

DEVOJČICA KOJU JE SILOVALA GRUPA MLADIĆA U BEČU SE OGLASILA! Među zlostavljačima ima i Srba - IMA SAMO JEDNU ŽELJU!

Foto: Profimedia

Nasilje

Grupa mladića različitih nacionalnosti (Srbi, Turci, Sirijci i Bugari) silovali su dvanaestogodišnju devojčicu u Beču u trajanju duže od 5 meseci.

Oni su je navodno primoravali na seksualni odnos koristeći video snimke tih radnji na mobilnom telefonu. Devojčica je u razgovoru za Bild rekla da su je osumnjičeni uništili.

Kako piše Blid, devojčica je sedela na kauču u stanu svojih roditelja u 10. distriktu, pored svoje majke (35).

- Ovo je noćna mora za moju ćerku i sve nas. Plašimo se da će joj napraviti zasedu, da će je napasti ponovo ili čak ubiti - rekla je uplašena majka u razgovoru za pomenut medij.

Njoj sada niej dozvoljeno da bez pratnje izađe napoljea, a zbog skoro svakodnevnog zlostavljanja od strane mladića, ona pati od onoga što je poznato kao posttraumatski stresni poremećaj.

Njena majka nije znala kroz šta njena ćerka prolazi.

- To se dešavalo između 9 i 17 sati, kada sam mislila da je u školi ili u bioskopu sa prijateljima - ispričala je majka.

Nijedan nastavnik nije obavestio majku o izostancima njene ćerke sa časova. Majka je bila iznenađena promenom u ponašanju svoje ćerke, koja je postala zatvorenija, prestala je komunicirati i većinom vremena provodila je sama u svojoj sobi.

- Noću sam je čula kako se šunja po stanu i plače. Njen uspeh u školi je opao. Psiholog je to pripisao pubertetu - dodala je ona.

- Šta joj se dogodilo saznala sam tek od jednog poznanika u oktobru. On mi je rekao da mu se jedan od počinilaca hvalio da je moja ćerka bila dostupna bilo kome preko njegove agencije - ispričala je majka.

Advokat koji zastupa porodicu rekao je da devojčica izgleda kao dete i da niko ne može da tvrdi da je verovao da ima 15 ili 16 godina.

On priprema devojčicu za saslušanje kod istražnog sudije. Prema zakonu o maloletnicima, svakom počiniocu preti kazna do sedam i po godina zatvora.

Ima samo jednu želju

Devojčica je na kraju u razgovoru za medije opisala svoju najveću želju.

"Da budem što dalje od Beča. Negde na moru, na suncu, na usamljenoj plaži. Tamo bih izgradila zamkove od peska, sa tornjevima i debelim zidovima oko njih", rekla je devojčica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading