RAFALNA PALJBA U ĐAKOVICI! Ranjeni na sve strane - krvnik koji je otvorio vatru U BEKSTVU!

Autor:

Hronika

10.03.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila u baru oko 00:10.

RAFALNA PALJBA U ĐAKOVICI! Ranjeni na sve strane - krvnik koji je otvorio vatru U BEKSTVU!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Najmanje tri osobe su ranjene vatrenim oružjem u ranim jutarnjim satima u Đakovici. Portparol policije Šeremet Elezaj rekao je da su povređeni poslati na lečenje i da je njihovo stanje stabilno.

Pucnjava se dogodila u baru oko 00:10.

- Danas oko 00:10 dobili smo informaciju o pucnjavi u baru u Ulici Fan Stilian Noli u Đakovici, gde su tri osobe zadobile povrede, za koje se sumnja da su nanete vatrenim oružjem. Policija je odmah reagovala i žrtvama je ponuđena medicinska pomoć, po prvim informacijama njihovo zdravstveno stanje je stabilno - rekao je Elezaj.

On je dodao da sprovode neophodne istražne postupke radi rasvetljavanja slučaja i hapšenja osumnjičenog. Takođe, saopšteno je da je u konsultaciji sa državnim tužiocem pokrenut slučaj "ubistvo u pokušaju” i "neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili držanje oružja”.

Podsetimo, četvorogodišnja devojčica iz Đakovice preminula je završila u bolnici u Prištini pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, ali se sumnja da je podlegla povredama koje su joj nanela braća od ujaka. Ona je preminula u bolnici u Prištini gde je u teškom stanju prebačena iz bolnice u Đakovici.


Lekari u bolnici u Đakovici njenoj mami su kazali da je imala povrede po telu koje su joj nanela braća od ujaka sa kojima se navodno igrala u dvorištu ujakove kuće gde je sa mamom došla u posetu. Njena majka Hajra je ispričala je da joj je devojčica rekla da su je tukla deca članovi ujakove porodice.

- Kada sam je uzela u naručje nije mogla da hoda, samo je plakala - rekla je majka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading