KOLIKO JOŠ TINEJDŽERKI JE BILO ŽRTVA BANDE NASILNIKA U BEČU? Istraga otkriva jezive detalje - među osumnjičenima i Srbi!

Autor:

Hronika

09.03.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčicu su, prema istragama, zlostavljali ukupno 17 mladih momaka uzrasta od 13 do 18 godina.

KOLIKO JOŠ TINEJDŽERKI JE BILO ŽRTVA BANDE NASILNIKA U BEČU? Istraga otkriva jezive detalje - među osumnjičenima i Srbi!

Foto: shutterstock

Istraga austrijske policije ukazuje na to da devojčica Ana-Marija nije bila jedina žrtva bande tinejdžera koja ju je zlostavljala i silovala u Beču. Prema navodima austrijskih medija, postoji osnovana sumnja da je ova grupa nasilnika zlostavljala i druge osobe, a da su zabeleženi i video zapisi zlostavljanja drugih tinejdžerki.

Užasavajući detalji zlostavljanja

Devojčicu su, prema istragama, zlostavljali ukupno 17 mladih momaka uzrasta od 13 do 18 godina. Zlostavljanje se odvijalo tokom nekoliko meseci, a osumnjičeni su devojčicu seksualno zlostavljali nekoliko puta nedeljno, često na javnim mestima poput garaža, stepeništa i podruma, ali i u posebno iznajmljenoj hotelskoj sobi.

Prijavljivanje zlostavljanja

Devojčica je dugo ćutala o zlostavljanju zbog straha od ucena da će objaviti snimak, ali je konačno u oktobru prošle godine odlučila da se poveri majci, koja je odmah prijavila slučaj policiji. Osumnjičeni su delimično priznali zločin, tvrdeći da je žrtva dala pristanak, međutim, njihove tvrdnje osporavaju prikupljeni dokazi.

Oslobođeni nakon saslušanja

Iako su osumnjičeni suočeni sa teškim optužbama, nakon saslušanja su pušteni na slobodu. Prema informacijama iz "Hojte", osumnjičeni su u vreme zločina imali između 13 i 19 godina, a neki od njih su već bili poznati policiji zbog nasilja ili krađa, a jedan član bande čak ima kriminalni dosije.

Mlada Bečlijka je u intervjuu za "Krone" prvi put progovorila o užasu koji je prošla. Izrazila je svoj strah od osumnjičenih i života u stalnom strahu, ističući da je zlostavljanje uništilo mnogo toga u njoj.

Novi slučajevi zlostavljanja

Iako su detalji o drugim mogućim žrtvama još uvek nepoznati, istragom je utvrđeno da su osumnjičeni zlostavljali još neke osobe i da postoje video zapisi zlostavljanja drugih tinejdžerki. U interesu dalje istrage, trenutno se ne saopštavaju dodatni detalji o ovim slučajevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading