STRAVIČNO NASILJE U VLASOTINCU! Otac pretukao sedmogodišnju ćerkicu! POLOMIO JOJ NAOČARE, ISČUPAO KOSU, JEDVA JE SPASLE MAJKA I APOTEKARKA!

Autor:

Hronika

09.03.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je došao iz sela do Vlasotinca da je vidi, da provede vreme sa njom. Posle toga nije dozvolio da krenemo kući, počeo je da joj govori da je bezobrazna, a zatim je udario prvo u predelu glave otvorenom šakom, desnom rukom, a zatim je polomio moj telefon jer sam rekla da ću ga prijaviti policiji, priča majka deteta koja je i sama bila žrtva nasilja.

STRAVIČNO NASILJE U VLASOTINCU! Otac pretukao sedmogodišnju ćerkicu! POLOMIO JOJ NAOČARE, ISČUPAO KOSU, JEDVA JE SPASLE MAJKA I APOTEKARKA!

Foto: Shutterstock

Incident koji se dogodio u Vlasotincu 20. februara izazvao je veliku pažnju javnosti, nakon što je bivši vanbračni suprug Miljane Stojanović pretukao njihovu sedmogodišnju ćerku. Nakon što je bivši suprug fizički napao dete, majka Miljana odlučila je da progovori o ovom slučaju kako bi ohrabrila druge žene da ne trpe nasilje.

Miljana Stojanović je ispričala da se napad dogodio kada je njen bivši suprug došao da provede vreme sa njihovom ćerkom. Nakon što je došlo do verbalnog sukoba, bivši suprug je fizički napao dete.

- To se desilo 20. februara oko 19 sati. On je došao iz sela do Vlasotinca da je vidi, da provede vreme sa njom. Posle toga nije dozvolio da krenemo kući, počeo je da joj govori da je bezobrazna, a zatim je udario prvo u predelu glave otvorenom šakom, desnom rukom, a zatim je polomio moj telefon jer sam rekla da ću ga prijaviti policiji. A onda je krenuo za nama, sustigao nas u ulici, mene je odgurnuo, ćerku je udarao rukama, polomio joj naočare i iščupao kosu, izdigao je i od zemlje - priča za Jugmediu Miljana.


Nakon što je bivši suprug nasrnuo na dete, Miljana se sklonila sa ćerkom u lokalnu apoteku i zatražila pomoć. Odmah je pozvala policiju, koja je privela napadača, a slučaj je prijavljen i Centru za socijalni rad.

- I ranije je bio nasilan ali samo prema meni, ćerku do tada nikada nije udario. Određena mu je zabrana prilaska i detetu i meni na mesec dana. Kontaktirao me, ja sam ga prijavila, ali pošto nisu upućene reči pretnje samo će prekršajno da ga kazne, a za nasilje će biti posebno gonjen od strane nadležnih organa. Ćerka je uplašena i plaši se da ga ne sretne negde - dodaje Miljana.


Miljana Stojanović istakla je da je odlučila da javno progovori o ovom slučaju kako bi osnažila druge žene da ne trpe nasilje. Njena poruka je jasna - ne treba ćutati i trpeti nasilje, već se treba odmah obratiti nadležnim organima kako bi se zaštitila.

- Ovo sam želela da ispričam javno da se žene osnaže da ne ćute i na kraju kada bude kasno, kada se ugasi nečiji život nema svrhe da se tada progovori -  poručuje ova hrabra dvadesetosmogodišnja majka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading