"NE VOLIM KAD TATA POVREĐUJE MAMU"! Pismeni zadatak jednog dečaka (7) digao na noge, najpre školu, a potom i državu! OTKRIVENE JEZIVE STVARI!

Autor:

Vesti

01.12.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom me je zgrabio, udario o sofu, skočio na mene i stavio mi ruke oko vrata. Naš sin ga je uhvatio za ramena i počeo da vrišti i plače. Kad sam se udala za njega bilo je sve u redu, pio je isključivo kafu, bio mi podrška kad sam bila bolesna..., priznala je žrtva.

"NE VOLIM KAD TATA POVREĐUJE MAMU"! Pismeni zadatak jednog dečaka (7) digao na noge, najpre školu, a potom i državu! OTKRIVENE JEZIVE STVARI!

Foto: Shuttestock

Priča koja je potresla javnost dolazi iz italijanske regije Apulija, gde je sedmogodišnji dečak otkrio istinu o nasilju u njegovoj porodici, kojima su izloženi i on i njegova majka. 

"Ne volim kad tata povređuje mamu" je rečenica koju je dečak napisao u svom sastavu o porodici i koja služi sudu na kojem je njegov tata optužen za nasilje u porodici, kao bitan argument i dokaz. 

Majka je ispričala da je njen suprug bio posvećen muž i otac sve dok iznenada nije počeo da konzumira alkohol, a kasnije i, kako je rekla, kokain. 

U takvom stanju je počeo da joj preti smrću, i to sve pred detetom, a čak je u kući držao i njenu sliku koju je probo nožem i na njega stavio burmu

- Jednom me je zgrabio, udario o sofu, skočio na mene i stavio mi ruke oko vrata. Naš sin ga je uhvatio za ramena i počeo da vrišti i plače. Kad sam se udala za njega bilo je sve u redu, pio je isključivo kafu, bio mi podrška kad sam bila bolesna... -  ispričala je ona.

Kaže da je prve znake agresije počeo da ispoljava 2021. godine. 

- Tada sam shvatila da to više nije čovek za koga sam se udala. Posle se ispostavilo da je počeo da pije i koristi kokain - rekla je nesrećna žena koja je kasnije i ostavila muža kome se sada sudi za nasilje u porodici.

Ona kaže da je tačno da je njen sin često prisustvovao scenama nasilja i da mu je otac često pričao i priča da sprema iznenađenje za mamu, pokazujući kako će joj prerazati vrat.

Suđenje nasilniku je u toku.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading