OSUMNJIČEN KINESKI DRŽAVLJANIN ZA PROSTITUCIJU! Doveo dve žene u Srbiju, a obećao im posao maserki!

Autor:

Hronika

08.03.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teret mu se stavlja trgovina ljudima.

OSUMNJIČEN KINESKI DRŽAVLJANIN ZA PROSTITUCIJU! Doveo dve žene u Srbiju, a obećao im posao maserki!

Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru su uhapsili kineskog državljanina Y. L. (50) pod sumnjom da je izvršio krivično delo trgovine ljudima. On se sumnjiči da je primoravao na prostituciju dve državljanke Kine starosti 33 i 41 godinu koje je prethodno pozvao da dođu u Srbiju, obećavši im da će raditi u jednom salonu za masažu.

Sumnja na trgovinu ljudima

Osumnjičeni Y. L. je navodno iskoristio poverenje i obećanja koja je dao ženama kako bi ih primorao na prostituciju, umesto posla u salonu za masažu kako im je prvobitno obećano. Ova situacija baca svetlo na problem trgovine ljudima i podseća nas na ozbiljnost ovog globalnog problema.

Privedenje osumnjičenog

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Ovo privedenje predstavlja korak ka pravdi za žrtve trgovine ljudima i pokazuje odlučnost pravosudnog sistema u suzbijanju ovakvih zlodela.
 

Podsetimo

Nasilnik D. M. (39) iz Bora uhapšen je pod sumnjom da je letvom pretukao maloletnog kineskog državljanina (15) i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru su izvršili hapšenje ovog građanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.


Napad na maloletnog kineskog državljanina

Nasilnik D. M. uhapšen je zbog napada na maloletnog kineskog državljanina, što je izazvalo uznemirenje u lokalnoj zajednici. Incident je rezultirao teškim telesnim povredama maloletnog državljanina, čime je situacija dodatno zakomplikovana.

-On se sumnjiči da je 15. februara, u večernjim satima, u jednom školskom dvorištu drvenom letvom više puta udario petnaestogodišnjeg kineskog državljanina, a potom pobegao. U borskoj bolnici petnaestogodišnjaku su konstatovane teške telesne povrede- saopštila je policija.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading