NEVIĐENA POLICIJSKA AKCIJA U BORU: Četvorka uhvaćena sa 540 KILOGRAMA OVE ROBE!

Autor: M.B.

Hronika

23.02.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena četvorica mladića u Boru zbog krađe.

NEVIĐENA POLICIJSKA AKCIJA U BORU: Četvorka uhvaćena sa 540 KILOGRAMA OVE ROBE!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija u Boru je izvršila hapšenje četvorice mladića iz ovog grada, M. M. (25), S. M. (29), E. Z. (19) i R. M. (19), koji su osumnjičeni za krađu. Oni su zatečeni sinoć u krugu jedne kineske kompanije sa 540 kilograma metalnih cevi za skelu koje su, kako se sumnja, ukrali iz ove kompanije.

Sumnja se na organizovanu krađu

Prema informacijama koje su dostavljene javnosti, postoji sumnja da je ova krađa deo organizovane akcije, s obzirom na količinu ukradenog materijala. Ovo samo dodatno naglašava ozbiljnost dela i potrebu za efikasnim postupanjem nadležnih organa kako bi se sprečile slične aktivnosti u budućnosti.

Određeno zadržavanje do 48 sati

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, svima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje. Očekuje se da će tokom saslušanja biti utvrđeni detalji ovog događaja i da će biti preduzete dalje zakonske radnje u skladu sa utvrđenim činjenicama.

Kompanija oštećena za veliki iznos

Ukradena roba, koja je pronađena u posedu osumnjičenih, ima značajnu vrednost, što dodatno naglašava ozbiljnost ovog slučaja. Kompanija čiji su materijali ukradeni pretrpela je značajan finansijski gubitak, te se očekuje da će pravosudni organi preduzeti mere kako bi se oštećena strana adekvatno nadoknadila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading