"JOŠ SMO U ŠOKU ZBOG SUĐENJA I ZLOČINA, A SAD I OVO..."! Otac nastradale devojčice u Ribnikaru skrhan posle najnovijih dešavanja u "Ribnikaru"! UČENIK DONEO NOŽ!

Autor:

Hronika

23.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova se oglasilo se povodom ovog slučaja navodeći da je školski policajac primio dojavu da učenik osmog razreda nosi nož u rancu.

"JOŠ SMO U ŠOKU ZBOG SUĐENJA I ZLOČINA, A SAD I OVO..."! Otac nastradale devojčice u Ribnikaru skrhan posle najnovijih dešavanja u "Ribnikaru"! UČENIK DONEO NOŽ!

Foto: ATA Images, wikipedia.com, shutterstock

Branko Anđelković, otac devojčice koja je tragično izgubila život u masakru koji se dogodio 3. maja prošle godine u školi "Vladislav Ribnikar", izrazio je svoje šokiranje i zabrinutost povodom nove situacije u školi kada je učenik uneo nož u školu.

- Još uvek se oporavljamo od traume koju smo doživeli 3. maja i suočavamo se sa suđenjem, a sada nas je dodatno potresla vest da je učenik doneo nož u školu baš na današnji dan -  rekao je Anđelković za beogradske medije.



Ministarstvo unutrašnjih poslova se oglasilo se povodom ovog slučaja navodeći da je školski policajac primio dojavu da učenik osmog razreda nosi nož u rancu. 

- Nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole. Školski policajac je u prisustvu direktora pronašao nož za koji je učenik negirao da je njegov. Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio. Svi učenici OŠ „Vladislav Ribnikar“ su bezbedni - saopštila je policija.


- Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da je prisustvo školskog policajca i saradnja sa učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštiti bezbednosti učenika - navedeno je.

Uzimajući u obzir teško iskustvo kroz koje je prošao, Anđelković je izrazio duboku zahvalnost školskom policajcu na brzoj i efikasnoj reakciji, ističući važnost preventivnih mera u cilju zaštite svih učenika.


Nakon dojave o incidentu, ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović je stigla u školu "Vladislav Ribnikar" kako bi se lično informisala o situaciji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading