PRVI SNIMCI SA LICA MESTA! "RIBNIKAR" NAKON STRAVIČNOG INCIDENTA! Učeniku pronađen nož u rancu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

23.02.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je saopštio MUP jedan učenik je obavestio školskog policajca da je jedan "osmak" u rancu ima nož

PRVI SNIMCI SA LICA MESTA! "RIBNIKAR" NAKON STRAVIČNOG INCIDENTA! Učeniku pronađen nož u rancu! (VIDEO)

Foto: Republika

Ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gde je nešto pre 11 sati školski policajac u rancu jednog učenika osmog razreda pronašao nož prisutan je veliki broj novinarskih ekipa, a ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović je domah došla u ovu ustanovu.

Kako je saopštio MUP jedan učenik je obavestio školskog policajca da je jedan "osmak" u rancu ima nož. Policajac je odmah reagovao i učenik je odveden u kancelariju direktora gde mu je pregledan ranac i pronađen nož za koji on tvrdi da nije njegov.

Dečak je nakon toga u pratnji roditelja priveden u policijsku stanicu. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečak je tamo na veštačenju, a svakodenvno su sa njim dva čuvara. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading