OGLASIO SE MANASTIR U KOME JE SRBIN IZBO MUŠKARCA: Otkrili šta se tačno desilo!

Autor:

Hronika

06.03.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manastirsko bratstvo, kako se dodaje, žali zbog ovog incidenta kojim je narušen manastirski mir i zloupotrebljeno gostoprimstvo.

OGLASIO SE MANASTIR U KOME JE SRBIN IZBO MUŠKARCA: Otkrili šta se tačno desilo!

Foto: Profimedia

Uprava manastira Podmaine saopštila je večeras da su u incidentu u tom manastiru kod Budve, u kojem je jedna osoba povređena nožem, učestvovali gosti manastira, a ne i iskušenici ili članovi manastirskog bratstva, prenosi Tanjug.

- Odmah nakon ovog iznenadnog i nemilog događaja kojem nije prethodila nikakva svađa, Uprava manastira je obavestila nadležne u policiji i pozvala hitnu pomoć, koji su odmah došli na lice mesta i profesionalno obavili svoj posao te povređenom licu ukazali pomoć - navodi se u saopštenju.

Manastirsko bratstvo, kako se dodaje, žali zbog ovog incidenta kojim je narušen manastirski mir i zloupotrebljeno gostoprimstvo.

Ranije danas Uprava policije Crne Gore saopštila je da je državljanin Srbije M.P. (28) uhapšen zbog sumnje da je ranio nožem jednu osobu u manastiru Podmaine kod Budve.

Kako je navedeno, M.P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Podgoričke Vijesti objavile su, pozivajući se na nezvanične informacije iz policije, da je došlo do sukoba dva iskušenika, gosta manastira, stranih državljana, a da je jedan od njih je oštećenom naneo povredu oštrim predmetom.

Da podsetimo, državljanin Srbije M.P. (28) uhapšen je zbog sumnje da je ranio nožem jednu osobu u manastiru Podmaine.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, ranjena osoba je povređena u predelu vrata i transportovana na ukazivanje lekarske pomoći.

- Policija je odmah izašla na lice mesta, sa događajem upoznala tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu preduzete dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica. Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti službenici budvanske policije došli su do sumnje da je lice koje je oštećenom nanelo povredu - saopšteno je iz UP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading