ROĐENOJ BABI ZADAO VIŠE UDARACA U PREDELU GLAVE! Saslušan nasilnik iz Surčina: Evo kako se branio pred javnim tužiocem!

Autor:

Hronika

29.02.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. N. (25) iz Surčina uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.

ROĐENOJ BABI ZADAO VIŠE UDARACA U PREDELU GLAVE! Saslušan nasilnik iz Surčina: Evo kako se branio pred javnim tužiocem!

Foto: pixabay.com

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu odvijao se dramatičan događaj u kojem je uhapšeni S.N. (rođen 1999. godine) bio saslušan zbog krivičnog dela nasilja u porodici. Optužen je da je izvršio nasilje nad svojom babom Đ.J. nakon što je, prema navodima, došlo do verbalne rasprave između njih dvoje. Užasno, nakon ove svađe, S.N. je zadao nekoliko udaraca otvorenim šakama u predelu glave svoje babe, nanoseći joj telesne povrede.


Osumnjičeni S.N. se pred javnim tužiocem branio ćutanjem, što je dodatno uznemirilo javnost i podiglo tenziju oko ovog slučaja. Zabrinjavajuće je što je S.N. već bio osuđivan pre ovog događaja, a dodatni problem predstavlja činjenica da živi sa oštećenom u istom domaćinstvu. S obzirom na sve ove okolnosti, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana. Sud je doneo odluku da se pritvor odredi, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.

NASILJE U PORODICI

Nasilje u porodici predstavlja ozbiljan problem društva i često ostavlja trajne posledice na žrtve. Ovaj slučaj je samo jedan u nizu koji ukazuje na potrebu za efikasnijim merama prevencije i zaštite žrtava. Posebno je uznemirujuće što je osumnjičeni već bio osuđivan, što ukazuje na neophodnost ozbiljnog pristupa u prevenciji ponavljanja ovakvih zločina.


Ovaj slučaj nasilja u porodici izaziva zabrinutost i postavlja pitanje efikasnosti sistema u zaštiti žrtava i sprečavanju ponavljanja ovakvih incidenata. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading