IZBO SUPRUGU U DVORIŠTU SVOJIH ROĐAKA, PA POKUŠAO DA POBEGNE: Ovo su najnoviji detalji jezivog ubistva u Bačkom Gradištu!

Autor:

Hronika

28.02.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila osumnjičenog koji je nakon zločina pokušao da pobegne.

IZBO SUPRUGU U DVORIŠTU SVOJIH ROĐAKA, PA POKUŠAO DA POBEGNE: Ovo su najnoviji detalji jezivog ubistva u Bačkom Gradištu!

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Nož

Muškarac T. H. (33) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć nakon svađe nožem iskasapio nevenčanu suprugu K. S. (30) i to naočigled brojnih rođaka kod kojih su došli u goste u Bačko Gradište.

Prema saznanjima, policija je uhapsila osumnjičenog koji je nakon zločina pokušao da pobegne. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično delo ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Tragični događaj u dvorištu

Žitelji Bačkog Gradišta za Kurir su izjavili da su osumnjičeni ubica i ubijena žrtva došli u subotu kod svojih rođaka. Zločin se dogodio u dvorištu kuće koju je nedavno opština dodelila njihovom rođaku zbog socijalne ugroženosti. Bračni par je došao kod rođaka u posetu u subotu, a prema rečima komšija, niko nije posumnjao da će doći do zločina. Porodica kod koje su boravili često je bila izvor galame i vriske, a komšije su navele da su čuli svađu koja se eskalirala pola sata iza ponoći, kada je osumnjičeni uzeo kuhinjski nož i izbo suprugu.

Reakcija okoline

Komšije su istakle da su reagovali nakon što su čuli rotacije Hitne pomoći i policije. Nakon zločina, T. H. je pokušao da pobegne, ali je policija brzo reagovala i uhapsila ga. Uznemireni rođaci su pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali je nažalost nesrećna žena već bila mrtva.

Istraga i svedoci

Istragu vodi nadležno tužilaštvo u Zrenjaninu, koje će nakon saslušanja osumnjičenog ispitivati i svedoke koji su se zatekli u trenutku izvršenja krivičnog dela. Ovo tragično ubistvo ostavilo je dubok trag u zajednici, a istraga će utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading